Nadstreški

Nadstrešek je nekakšen podaljšek strehe, ki določene dele našega prostora ščiti pred neugodnimi vremenskimi vplivi, poleg tega pa z njim v okolici hiše tudi pričaramo prijetno senco in zavetje za posedanje. Nadstrešek za avto, balkon, teraso, vhod ali stopnišče je lahko ob zgradbi, montiran na objekt, ali pa samostojno postavljen na dvorišču ali vrtu.

Nadstreški podjetja Hifa so se ponašajo s kvalitetno izdelavo po meri, močno konstrukcijo, večnamenskostjo in odlično protikorozijsko zaščito, ki jim zagotavlja dolgo življenjsko dobo in odlično nosilnost. Najpogosteje gre za nerjaveče nadstreške iz  inoxa ali druge kovine, ki je odlično protikorozijsko zaščitena z vročim cinkanjem ali/in prašnim barvanjem v poljubni RAL barvi. Podjetje izdeluje in montira nadstreške za različne namene.

Nerjaveči nadstreski za avtomobile in ograje


Kovinski nadstreški

V primerjavi z lesenimi, so kovinski nadstreški zagotovo trajnejši in obstojnejši, saj se v nasprotju z lesom, ki  se v takih razmerah širi in krči, lahko pa tudi ukrivi, kovina bistveno bolje obnese pri velikih temperaturnih spremembah. Tudi njegove dimenzije morajo biti pri lesu nekoliko drugačne, saj ima kovinska konstrukcije načeloma boljšo nosilnost od lesene.

Vroče cinkanje

Vroče cinkanje je termični proces, ki kovinske izdelke ščiti pred rjo ter povečuje odpornost njihove površine na mehansko obrabo in korozijo. Pri tem postopku se v vroči talini zgodi metalurška vezava cinka in jekla, kar ustvari zaščitno oksidno plast. Vroče cinkanje je ena izmed najučinkovitejših, okolju najprijaznejših in dolgoročno učinkovitih zaščit pred kemijsko reakcijo kovine z okoljem, poleg vsega pa je cenovno izredno ugoden način protikorozijske zaščite, ki je v veliko primerih celo primernejši in zadovoljivejši od nerjavečega jekla.


IZDELAVA NADSTREŠKOV

Nadstrešek z avto

Nadstreški za avtomobile so najboljši način za kvalitetno zaščito jeklenega konjička, saj stanje na prostem veliko hitreje načne njegovo karoserijo. Pod nadstreškom bo naš avto varen pred točo, v zimskem času nam v jutranjih urah ne bo več treba drgniti vetrobranskega stekla, poleti pa bo parkiran v prijetni senci, ki bo ščitila njegovo barvo.

V podjetju Hifa izdelujejo nadstreške različnih oblik in namembnosti. Njihov avtomobilski nadstrešek bo točno prilagojeni prostoru, ki smo ga namenili svojemu jeklenemu konjičku, težav pa jim ne bodo povzročale niti še tako neobičajne dimenzije. Na svojem področju so zelo spretni, saj imajo dolgoletne izkušnje, poleg tega pa se brez izjeme trudijo  zadovoljiti  želje in potrebe strank. Trdna jeklena konstrukcija njihovih nadstreškov zagotavlja varnost in vzdržljivost, moderna oblika pa lahko našemu domu doda poseben estetski poudarek. Njihova postavitev je izredno hitra, izbira različnih modelov pa pestra, saj ponujajo klasične, moderne ali futuristične oblike. Kovinski avtomobilski nadstreški so lahko barvani, vroče pocinkani ali oboje hkrati, kar zagotavlja odlično protikorozijsko zaščito. Vsi njihovi izdelki, bodo izdelani natančno sledeč našim željam, pomagali pa nam bodo tudi s koristnimi nasveti.

Kovinski nadstreški vroče cinkaniModerni kovinski nadstreski za terase

Nadstrešek za vhodna vrata, teraso ali balkon

Poleg avtomobila, kovinski nadstreški lahko pred dežjem ali premočnim soncem ščitijo tudi našo teraso ali balkon, tisti nad vhodnimi vrati pa naša vrata in prag.

Nadstreški za terase in balkone bodo povečali udobje našega zunanjega bivanja, saj nudijo zaščito pred dežjem, vetrom in soncem, zlasti v primeru, da imamo tudi vrtno garnituro. Najprimernejši so takšni, ki se lepo ujemajo s podobo celotnega objekta. Če ne izstopajo preveč, so lahko odlično ambientalno dopolnilo in okras.

Izdelani so lahko iz različnih materialov. Najpogosteje so leseni, stekleni, aluminijasti ali iz nerjavečega jekla, ki je, zaradi svoje vsestranske uporabnosti, dandanes vedno bolj iskan in cenjen material. Kot gradbeni material ima lastnosti, ki omogočajo optimalne estetske rešitve, neoporečen pa je tudi z okoljskega, tehničnega, varnostnega in ekonomskega vidika.

V podjetju Hifa izdelujejo in montirajo nadstreške, ki služijo različnim namenom. Poleg avtomobilskih so na voljo takšni, ki so primerni za terase in balkone, vhodna vrata ipd. Lahko so barvani, vroče cinkani ali oboje hkrati.  Odločimo se lahko tudi za tiste iz inoxa. Vsi bodo izdelani po zadnjih standardih in trendih ter v skladu z našimi željami.