Notranje ograje iz inoxa - čudovit videz, visoka kakovost in obstojnost materiala

Notranje ograje iz inoxa, nerjavečega materiala, obstojnega proti koroziji, odlikujejo moderen in eleganten videz ter visoka kakovost in obstojnost materiala. Zaradi odličnih mehanskih lastnosti bo vaša stopniščna ograja ostala brez kakršnihkoli poškodb in prask. Na površini niti prstni odtisi ne bodo vidni. Inox ograje pripomorejo tudi k večji varnosti, saj omogočajo dober oprijem in tako preprečujejo zdrse na stopnicah. Vzdrževanje ograje iz inoxa ni zahtevno - dovolj je že, da jo tu in tam malo obrišemo z mehko in vlažno krpo. Kakovost materiala in ustrezna zaščita zagotavljata, da bo stopniščna ograja več desetletij ostala kot nova. Zaradi vseh teh odličnih lastnosti ni prav nič presenetljivo, da so notranje ograje iz inoxa vse bolj priljubljene.

Stopniščna ograja - možnosti izdelave notranje ograje je nešteto

Stopniščna ograjaVisokokakovostna in obstojna inox stopniščna ograja bo vašemu stopnišču dala pridih sodobnosti in obstojnosti. Brezhibno izdelana inox ograja za stopnice se čudovito kombinira z vsemi materiali, ki jih najdemo v modernem domu - od lesa do stekla. Možnosti za izdelavo notranje ograje za stopnice pa je nešteto. Odločite se lahko za vertikalne ali horizontalne inox cevi, prav tako so možne tudi drugačne postavitve. V primeru, da imate majhne otroke, vam svetujemo, da se odločite za vertikalno postavljene cevi, ki naj bodo posejane dovolj na gosto. Za polnilo ograje se največkrat uporabljajo inox pletenice, steklo, pleksi steklo ali les. Inox ograja za stopnice bo v vaš prostor prinesla pridih domačnosti, če bo zgornji del ograje iz lesa.

Priljubljene so tudi prašno barvane ograje, ki vam jih po želji pobarvamo v poljubno barvo lestvice RAL. Tako boste prišli do unikatne stopniščne ograje, ki bo vašemu domu dodala izjemen estetski učinek, ki bo navdušil tako vas kot vaše goste.

Tudi notranja inox ograja za stopnice potrebuje zaščito

Notranje ograjeV podjetju Hifa d.o.o. izdelujemo tako notranje kot zunanje ograje inox po vaših željah. Kljub temu, da notranje stopniščne ograje niso izpostavljene UV-žarkom in ostalim vremenskim vplivom, pa tudi te potrebujejo ustrezno zaščito. V našem podjetju poskrbimo za predhodno strokovno obdelavo in s kakovostnimi barvami zagotovimo, da tudi notranja stopniščna ograja iz inoxa ostane povsem varna pred korozijo. Na ta način bo vaša inox stopniščna ograja imela dolgo življenjsko dobo in bo še več desetletij ohranjala svoj prvotni videz.

Vabljeni na našo spletno stran!

Hifa d.o.o. | Notranje ograje, stopniščna ograja, ograja za stopnice - povezave do naše spletne strani: