Eko pranje perila blagodejno vpliva na obolele z različnimi alergijami

Eko pranje perila je zaradi vse bolj razširjenih alergij, še posebej pri otrocih, izjemnega pomena. Se tudi vi sprašujete, kako oprati oblačila za dojenčka ne da bi povečali možnost izbruha alergije ali v primeru, da vaš malček za alergijami že trpi, le-te izzvali z različnimi pralnimi sredstvi?

pranje perilaeko pranje otroških oblačil

Pranje oblačil za dojenčka brez dodajanja kemikalij

Predstavljamo vam inovativno rešitev na področju pranja perila - Eko pranje. Gre za napravo, ki jo enostavno priklopimo na pralni stroj. Naprava spremeni kemijsko sestavo vode in tako omogoči, da perilo operemo brez dodajanja različnih kemikalij, kot so na primer praški, mehčalci, belila in drugi detergenti. Pranje otroških oblačil bo z eko pranjem perila postalo efektivno in otroku prijazno. Z eko pranjem perila namreč odstranimo kar 99,6% vseh mikrobov in bakterij ter tako poskrbimo, da so oblačila po pranju čista, pa tudi otroški koži in dihalom prijazna.

Naprava za eko pranje perila je uporabniku zelo prijazna. Po tem, ko napravo enostavno priklopimo na vodovodno omrežje in na pralni stroj, se bo naprava samodejno vklopila ob začetku pranja ter se po koncu tudi samodejno izklopila.

VEČ O OTROŠKIH ZOBNIH ŠČETKAH

O eko pranju perila nas lahko povprašate tudi po telefonu

Pranje oblačil za novorojenčke in dojenčke še nikoli ni bilo tako preprosto in hkrati blagodejno za naše malčke, pa tudi za okolje v katerem bivamo. Prepričajte se o prednostih eko pranja perila na naši spletni strani. V primeru vprašanj pa smo vam dosegljivi tudi po telefonu ali po e-pošti, kjer vam bomo z veseljem odgovorili na vsa vaša vprašanja in vam tako pomagali pri nakupu. Oglasite pa se lahko tudi v naši poslovalnici, kjer si napravo za eko pranje perila lahko ogledate na lastne oči.