Mali servis vozila, da bo avto v najboljšem možnem stanju

Mali servis vozila vam v Avtocentru Velič opravimo hitro in kvalitetno. Pomembno je gotovo tudi to, da je cena servisa avta pri nas zelo ugodna. Seveda je ugodna tudi cena servisa klime. V okviru malega servisa vozila bomo opravili tudi test vozila na naši stezi. Na podlagi tega testa bomo v okviru malega servisa vozila pregledali zavore, vzmeti zglobov, končnikov ter izteka koles. Tako bomo tudi ugotovili, ali je potrebno popravilo ali menjava zavor, seveda pa bomo pregledali tekočine, čistilce, zamenjali olje in - če bo to potrebno - izvedli polnjenje avtoklime, čiščenje avtoklime, računalniški pregled obrabe pnevmatik in 3D avtooptiko.

Cena malega servisa avtaCena servisa avta je pri nas ugodna, storitev pa kvalitetna

Opozorili bi, da je pri nas poleg ugodne cene servisa avta ugodna tudi cena servisa klime v avtu. Ker vemo, da je prav vsak, ki se mu pokvari avto, vsaj nekoliko slabe volje, popravilo avta v AC Velič izvedemo ugodno, kvalitetno in hitro. Slednje je še posebej pomembno, saj človek ne more načrtovati okvare avtomobila in je tovrstni dogodek vse prepogosto povezan z raznovrstnimi nevšečnostmi in kajpak s časovnimi stiskami.

Mali servis vozila je potrebno opravljati redno

Vsem , ki se zaradi cene servisa avta odločajo, da mali servis vozila ne opravljamo redno, svetujemo, da to navado spremenijo. Čeprav je tehnologija v zadnjem času močno napredovala, so avtomobili vsakodnevno izpostavljeni velikim obremenitvam, zato je servis malega vozila treba opravljati redno ne glede na stroške, ki pri tem nastanejo. V AC Velič se seveda zavedamo, da živimo v času velike draginje, ko še vedno vsi govorijo o gospodarski krizi, zato se nam zdi pomembno, da imajo naše stranke možnost servis vozila opraviti ugodno. Cena servisa avta vas bo pri nas zato zadovoljila. Naše stranke se z veseljem vračajo k nam zaradi dobre cene in odlične kvalitete.