Vzdrževanje pnevmatik – menjava pnevmatik

Vzdrževanje pnevmatik je pomembno opravilo, saj vam zagotavlja varnost na cesti. Redna menjava pnevmatik je pomembna, ker se vse pnevmatike ne obnašajo enako v različnih vremenskih razmerah. Zimske gume se bolj uspešne v mrzlem in snežnem vremenu, ker so bolj trde in se lepše odzivajo na zunanje vplive v hladnih tempreaturah. Letne gume pa imajo boljši oprijem pri visokih temperaturah in tudi pri mokri cestišču. Pri nas opravimo test zimskih pnevmatik, ki morajo biti v zahtevnih zimskih razmerah resnično v dobri pripravljenosti. »Zimske pnevmatike - test« opravimo na vašo zahtevo. Po testu vam posredujemo rezultate in svetujemo kako naprej. Včasih se zgodi, da prevelike obrabe gum pride tudi zaradi nepravilne uporabe gum.

 

V Avto centru Velič damo veliko na kvalitetne pnevmatike. Vabimo vas, da povprašate, kakšna je akcija za pnevmatike in povedali bomo, kakšne pnevmatike so resnično ugodne.

 

Za daljšo življenjsko dobo pnevmatik:

  • ustrezen tlak v pnevmatikah
  • vozila ne smemo preobremeniti
  • vozilo mora imeti opravljene optične nastavitve
  • izogibati se moramo sunkovitemu pospeševanju in zaviranju, preveliki hitrosti v ovinkih in hitri vožnji
  • pravilna hramba gum

 

Hramba gum v Avto centru Velič

V Avto centru Velič imamo tudi storitev – hramba gum. Za vse, ki nimate dovolj prostora doma ali v sojih garažah – hramba gum po ugodnih cenah. Hranimo talo letne kot tudi zimske gume. Storitev se plača za vsako opravljeno sezono posebej.


Avto gume akcija - vulkanizerstvo v Avto centru Velič – pokličite nas za več informacij. V akciji imamo gume različnih proizvajalcev. Vabimo vas v naš center, da se prepričate o ugodnih cenah, ki smo jih pripravili za vas.

 

Avto center Velič s.p. | Vzdrževanje pnevmatik - povezava do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Stanežiče 52
1210 Ljubljana Šentvid
Spletna stran
E-pošta
01 512 80 22
Seznam fraz
vzdrževanje pnevmatik, hramba gum, menjava pnevmatik, test zimskih pnevmatik
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA