Poceni letne gume - Vulkanizer AC Velič, Ljubljana nudi poceni pnevmatike

Vulkanizer AC Velič Ljubljana nudi najbolj zanesljive, najhitrejše in najugodnejše vulkanizerske storitve. Med najpogostejšimi storitvami sta montaža oz. menjava gum in centriranje pnevmatik. Za vaše pnevmatike bodo poskrbeli izkušeni mojstri, ki vedo, kaj vaše vozilo potrebuje za varno vožnjo. Montažo oz. menjavo gum in centriranje pnevmatik opravljajo na sodobnih napravah, kar zagotavlja visoko kakovost opravljenih storitev.

LETNE PNEVMATIKE PO UGODNIH CENAH

Ob menjavi pnevmatik se pogosto izkaže, da so te preveč obrabljene in jih je treba zamenjati. Zato vam vulkanizer AC Velič Ljubljana v sklopu vulkanizerskih storitev nudi tudi kakovostne in poceni letne gume pa tudi poceni zimske pnevmatike. Tudi poceni letne gume iz naše ponudbe so kakovostne, zato bo vaša vožnja še naprej varna in zanesljiva, ne glede na vremenske razmere. V ponudbi imamo različne znamke in dimenzije letnih in zimskih pnevmatik ter alu in jeklena platišča različnih modelov. Pri nas boste zagotovo našli ustrezne in poceni letne pnevmatike za svoje vozilo.

Vulkanizer AC Velič, Ljubljana - za poceni letne pnevmatike nudimo tudi hrambo

Poceni pnevmatikePoleg široke ponudbe pnevmatik, med katerimi boste našli kakovostne in poceni letne pnevmatike, vam v okviru našh storitev nudimo tudi hrambo pnevmatik. Poceni pnevmatike iz naše ponudbe vam lahko ob koncu sezone shranimo do naslednje. Najprej jih glede na smer vrtenja in položaj na vozilu ustrezno označimo, prav tako preverimo, ali so morebiti poškodovane, nato pa jih pravilno shranimo. Prav od načina shranjevanja vaših gum je namreč odvisno, ali bodo vaše letne oz. zimske pnevmatike naslednjo sezono še uporabne ali ne.

Vulkanizer AC Velič Ljubljana seveda nudi tudi druge storitve, ki bodo poskrbele za varno, zanesljivo in udobno vožnjo. Redni avtoservis zagotavlja brezhibnost vašega vozila - odločite se lahko tudi za hitri avtoservis, ki vključuje menjavo olja. Pri avtooptiki pa vam z najsodobnejšo tehnologijo nastavimo podvozje. Poskrbimo pa tudi za vzdrževanje in polnjenje avto klime.

Če želite torej ob nakupu pnevmatik privarčevati, a ne na račun kakovosti, obiščite Avto center Velič. Poleg najbolj kakovostnih in najugodnejših vulkanizerskih storitev so na voljo tudi poceni zimske in poceni letne gume.

Vabljeni na našo spletno stran!

AC Velič | Poceni letne gume, vulkanizer Ljubljana, poceni pnevmatike - povezave do naše spletne strani: