Celostne storitve na področju avtoservisiranja

Redni, izredni in veliki avto servis

Avto center Velič že vrsto let opravlja storitve s področja vzdrževanja in popravila vozil ter vulkanizerstva. V vseh teh letih smo pridobili številne izkušnje in znanje s tega področja, zato vam lahko prepričljivo ponudimo najkvalitetnejši avto servis za vaš denar. Na našem avto servisu, pa naj si bo redni, izredni ali veliki servis, bomo podrobno in celovito poskrbeli za vaše vozilo.

Na rednem avto servisu bomo poskrbeli, da s pomočjo računalniške tehnologije popolnoma preiščemo vaše vozilo in odkrijemo tudi morebitne drobne napake, ki bi lahko sčasoma prerasle v velik problem. Zamenjali bomo vse dele, ki jih je potrebno menjati v določenem časovnem intervalu. Redni avto servis zagotavlja daljšo življenjsko dobo in večjo varnost vozila, zato se odločite zanj kar se da pogosto. S pravočasnimi in rednimi avto servisi se izognete večjim poškodbam vozila in s tem tudi večjim finančnim obremenitvam.

Izredni avto servis opravimo, kadar je zaradi nenadnih poškodb nujno opraviti temeljito popravilo avta. Zavedamo se, da je jekleni konjiček dandanes praktično nepogrešljiv v vsakdanjem življenju, zato se trudimo, da bi avto servis končali v kar najkrajšem času.

Veliki avto servis se opravi pri približno 100.000 prevoženih kilometrih oziroma glede na obrabo motorja in priporočila posameznega proizvajalca vozil. Pri velikem servisu se opravijo vse menjave delov in pregledi kot pri rednem (malem) servisu, poleg tega pa se opravi še menjava zobatega jermena, mikro jermena, napenjalcev, zavornih ploščic in diskov ter vodne črpalke. Menjava teh avtomobilskih delov je ključna za pravilno delovanje motorja, ki velja za srce avtomobila.

Na našem avto servisu bomo vaš avto temeljito pripravili na tehnični pregled vozila, tako da ga bo povsod brez težav opravil.

Ostale storitve

V Avto centru Velič vam poleg avto servisa nudimo tudi možnost čiščenja avtomobila v ročni avtopralnici in možnost obiska vulkanizerja, ki bo poskrbel za menjavo, pregled, popravilo in hranjenje pnevmatik.

Vulkanizerstvo in avto servis

Avto center Velič | Avto servis, veliki servis, popravilo avta, vulkanizer, tehnični pregled vozila - povezave na našo stran: