Avtoservis v Avto centru Velič

Storitve AC Velic

Redni hitri servis za avto

Redni servis za avto je ključnega pomena za varno vožnjo. Avto je potrebno servisirati dovolj pogosto, da se že v naprej izognete neprijetnim situacijam, ki jih povzroči nepravilno delovanje avta. Redni avtoservis je tisto, kar podaljšuje življenjsko dobo avtomobila in pripomore k ustreznemu delovanju in zanesljivosti le-tega. Pod redni servis se smatra enakomerno časovno razporejene servisne preglede, ki vključujejo menjavo olja, filtrov, svečk, menjavo zavor in podobno. Pri nas na vašem avtu opravimo tako hitri kot tudi velik servis in zahtevnejša popravila za vse avtomobilske znamke. Tu je npr. vključena menjava amortizerjev, če so le-ti že tako obrabljeni, da sama obnova ni možna.

V avtocentru Velič vam zagotovimo cenovno ugoden avtoservis, ki zajema: pregled vzmeti, zglobov in končnikov ter izpušnih sistemov. Izvedemo tudi vsa s tem povezana popravila. Avtoservis Velič pri ugotavljanju napak ali okvar uporablja sodobno računalniško diagnostiko.

Avtoservis zajema naslednje storitve:

  • pregled vozila (testna steza): pregled zavor, iztek koles, pregled vzmeti, zglobov ter končnikov
  • menjavo zavor
  • menjavo filtrov in olja
  • pregled vseh tekočin
  • redni servis vozila in tudi manjša popravila (izpušni sistemi ...)
  • pregled klimatskih naprav: vzdrževanje in polnjenje
  • pregled vozila z računalniško diagnostika

Po potrebi avtoservis zajema tudi vsa zahtevnejša popravila.

Veliki servis avta

Veliki servis avta je potrebno opraviti na približno 120.000 km. Ta servis za avto je izredno pomemben, saj vam zagotavlja, da bo avto še dolgo pravilno deloval. Veliki servis ima običajno tudi višjo ceno kot redni avtoservis. Vključuje vsa dela, ki jih opravimo na hitrih rednih servisih in tudi druge storitve. Pri vseh znamkah avtomobilov pa pri tej kilometrni zamenjamo tudi zobati jermen. Zobati jermen je tudi osnovni razlog, zakaj je cena velikega servisa višja od cene rednih servisov.

Vabimo vas, da svoj jekleni konjiček pripeljete v avto center Velič. Naročite se na redni hitri servis ali veliki servis avta in se prepičajte, da je naša cena res ugodna.