Vulkanizerstvo Ljubljana- AC Velič

Vulkanizerstvo pomeni tehnično storitev servisiranja avtomobilskih pnevmatik. Poleg polnjenja in menjave zimskih in letnih pnevmatik, vulkanizerstvo zajema tudi dodatne storitve, med katere lahko spadajo: prodaja zimskih ter letnih pnevmatik različnih znamk, premontaža, centriranje, popravilo zimskih in letnih pnevmatik, popravilo poškodovanih alu platišč, barvanje, peskanje alu in kovinskih platišč ter ostalih avtodelov, optične meritve in nastavitve podvozij vozil na optiki, sezonska hramba pnevmatik in platišč ter druge vulkanizerske storitve.

Vulkanizerstvo - letne pnevmatikeVulkanizerstvo Ljubljana

V Ljubljani imate na voljo široko paleto ponudb vulkanizerstva. Menjava zimskih in letnih pnevmatik spadata med standardne storitve, dodatna ponudba pa je odvisna od vsake delavnice vulkanizerstva posebej. V Ljubljani se nahaja tudi Avto center Velič, ki vam ob sezonski menjavi avtomobilskih gum nudi tudi naslednje storitve:

  • servis vozila na testni stezi (vključuje pregled zavor, vzmeti, zglobov in končnikov ter izteka koles),
  • popravilo zavor,
  • pregled tekočin in čistilcev,
  • menjava olja,
  • vzdrževanje in polnjenje avto klime,
  • računalniški pregled obrabe zimskih in letnih pnevmatik,
  • 3D avtooptika,
  • pregled amortizerjev.


Vulkanizerstva po Ljubljani ponujajo različne storitve in po različnih cenah, zato priporočamo, da se pred menjavo zimskih ali letnih pnevmatik pozanimate o vulkanizerstvu v vaši bližini.

Zimske in letne pnevmatike- pravilno shranjevanje

Zimske in letne pnevmatike je ob koncu sezone potrebno pravilno shraniti, saj je od tega odvisno, ali bodo vaše pnevmatike naslednje leto še uporabne in varne ali ne. Pred shranjevanjem jih je potrebno temeljito očistiti, odstraniti kamenčke in druge tujke, ki so se ujeli med profile. Vaše pnevmatike nato ustrezno označimo ter jih pravilno postavimo, da ne pride do poškodb. Zelo pomembno je tudi, da tako zimske kot letne pnevmatike shranjujemo v temnem in srednje hladnem prostoru s čim manj vlage.

V primeru, da doma ne morete zagotoviti primernega prostora za shranjevanje pnevmatik, vam v vulkanizerstvu Avto center Velič v Ljubljani nudimo možnost shranjevanja avtomobilskih gum do naslednje sezone namesto vas.

Vulkanizerstvo- ugodno, a kvalitetno

Ob širokem spektru storitev in kvaliteti ima vulkanizerstvo Ljubljana - Avto center Velič - še eno prednost- najnižje cene v Ljubljani. Zavedamo se, da je potrebno gledati na vsak evro, zato nudimo vulkanizerske storitve, ki so ljudem cenovno dostopne ter hkrati ohranjamo visok nivo kvalitete. Preverite sami! Naš avto center se nahaja na Stanežičah 52, 1210 Ljubljana Šentvid. Za naročilo na servis nas pokličite na telefonsko številko 01 512 80 22, nam pišite na elektronski naslov ac.velic@siol.net ali izpolnite obrazec za naročilo na servis na naši spletni strani ter si zagotovite storitve vulkanizerstva hitro in ugodno.

AC Velič | Vulkanizerstvo Ljubljana, letne pnevmatike - povezave do naše spletne strani: