Avtoservis Ljubljana - vse za varno in udobno vožnjo

Avtoservis VeličKdaj na avtoservis?

Redni in kvalitetni avtoservis je izjemnega pomena, ne samo za zdravje avta, pač pa tudi za varnost voznikov ter drugih udeležencev v prometu. Avtoservis Velič v Ljubljani zagotavlja kvalitetno opravljen servis vozila z vsemi potrebnimi pregledi in popravili. Avto servis tako vsebuje sledeče elemente:
- test na stezi
- pregled zavor
- pregled tekočin in brisalcev
- pregled pnevmatik in podvozja


Servis avtomobila opravijo kvalificirani mehaniki z dolgoletnimi izkušnjami, ko je potreben natančen, hiter in kvaliteten avtoservis. V Ljubljani se redkokateri servis vozila tudi cenovno tako ugodni, a vseeno kvalitetni, kot avtoservis Velič. Avtoservis opravljen pri nas ni samo površen pregled morebitnih napak in okvar, ki jih lahko opazimo pri hitrem pregledu, pač pa naš avto servis vključuje pregled manjših odstopanj od normalnih rezultatov diagnostičnih pregledov. Tako je po potrebi vključena tudi obnova amortizerjev, če pa so le-ti že zelo obrabljeni, pa je možna tudi menjava amortizerjev. Avtoservis priporočamo pred daljšim potovanjem, takrat ko je to potrebno - torej redne avto servise glede na število prevoženih kilometrov oz. starosti avta - in pa takrat, ko posumite, da z avtom kaj ni v redu. Ker servis vozila vam lahko prihrani marsikatero nevšečnost in tudi strošek.

Ponudba pri AC Velič

Poleg potrebne diagnostike vozil za potrebe servisa avtomobila, Avtocenter Velič nudi celostni spekter avtomobilskih storitev. Zato vas vabimo, da vaš avto ne pripeljete samo, kadar potrebuje servis, ampak tudi ko potrebujete npr. vgradnjo ali popravilo avto klime, menjavo ali centriranje pnevmatike. Servis avtomobila je samo del naše široke ponudbe, ki si jo lahko ogledate tudi na internetu. Tam se lahko informirate tudi o cenah avtoservisa, v Ljubljani enega izmed najbolj ugodnih. Naročila na avtoservis sprejemamo preko telefona kot tudi preko elektronske pošte. Ker se zavedamo, da je čas pri avtoservisu pomemben, so naše stranke vedno na vrsti hitro in ne čakajo predolgo na kvaliteten in profesionalen avtoservis. Naše stalne stranke, ki vse manjše in večje avtoservise pri nas, pa še posebej nagradimo.


Posebne ponudbe za avto servis

Ugodni smo tudi zaradi tega, ker za manjša vozila in vozila z manj prevoženimi kilometri nudimo ugoden avtoservis vozila, kot tudi za tiste stranke, ki se odločijo za dolgoročno sodelovanje z nami. V kolikor torej iščete hiter, profesionalen in ugoden avtoservis v Ljubljani, z vsestransko ponudbo in strokovnjaki, ki vam nudijo tudi kompetentno svetovanje, smo pri AC Velič pravi naslov za vas.