Pregled vozila in avto servis pri AC Velič

Potrebujete servisne ali vulkanizerske storitve za vaše vozilo? Ni problema, pri nas poskrbimo za vse to in še več!

AC Velič

Zakaj reden avto servis?

Avto servis je treba opravljati redno in profesionalno. Naj vas ne omami misel, da lahko z njim odlašate in s tem prihranite nekaj denarja, saj najpogosteje ta zmotna trditev sploh ne velja, poleg tega pa resno ogrožate svoje življenje in varnost sopotnikov. Ključnega pomena za lepo ohranjeno vozilo in za varno vožnjo je torej reden avtoservis, ki zajema vse storitve in pregled vozila z najnovejšimi napravami. Takšnega torej, kot ga ponujamo v našem avto centru. Naši mojstri bodo poskrbeli za to, da boste lahko vaš avto čimprej dobili nazaj v roke in ga varno vozili še naprej.

Kompleten pregled vozila

Zato, da svojemu avtomobilu zagotovite čimdaljšo življenjsko dobo, ga redno pripeljite na avto servis. Naši strokovnjaki bodo s pomočjo računalniškega pregleda odkrili tudi zelo majhne napake v notranjosti vozila, ki bi jih s tradicionalnim pregledom sicer spregledali. Naš avto servis vključuje:

  • servis vozila na testni stezi (s tem pregledamo delovanje zavor, vzmeti, zglobov, končnikov in izteka koles)
  • pregled tekočin
  • pregled čistilcev
  • menjavo olja
  • polnjenje avtoklime
  • računalniški pregled obrabe pnevmatik
  • avtooptiko 3D (za naravnano podvozje vašega vozila poskrbimo z najnovejšimi tehnikami in napravami)
  • pregled amortizerjev (in obnova ali zamenjava v primeru obrabe)

Popravilo avta

Naš avto center ne ponuja le kompleten pregled vozila, ampak tudi popravilo avta v primeru, da je kaj narobe. Ko odkrijemo kakšno napako si prizadevamo, da jo v najkrajšem možnem času in čimbolj učikovito odpravimo. Za to poskrbijo naši strokovnjaki, ki ob pregledu ocenijo stanje raznih delov vozila. Naša servisna storitev vključuje tudi popravilo zavor, v primeru da so obrabljene, prav tako tudi obnovo amortizerjev. Naši strokovni delavci vam bodo svetovali, če je posamičen kos bolj primerno popraviti ali zamenjati. V našem avto centru si zelo prizadevamo, da popravilo avtomobila in ostale storitve opravimo kar se da hitro, saj nam je do tega, da se lahko čimprej varno vozite dalje. Nikar ne odlašajte, čimprej pripeljite vaše vozilo na avto servis!

AC Velič | Servis vozila, popravilo avta, pregled vozila - povezave do naše spletne strani: