Menjava olja ter druge vulkanizerske storitve

Menjava olja je izredno pomembna, če želite vašemu jeklenemu konjičku zagotoviti brezhibno delovanje ter čim daljšo življenjsko dobo. Redna menjava motornega olja namreč preprečuje nezaželene okvare motorja ter posledično poskrbi za manjše stroške oskrbovanja. S pravočasno menjavo zavornega olja pa boste poskrbeli za optimalno delovanje vašega vozila ter za vašo varnost na cesti. V Avto centru Velič‡ vam hitro in ugodno omogočimo tudi menjavo zimskih gum z letnimi, popravilo ali menjavo zavor ter druge vrhunske vulkanizerske storitve. Pri nas lahko kupite tudi najcenejše pnevmatike v Sloveniji, mi pa bomo poskrbeli za natančen računalniški pregled obrabe vaših trenutnih avto gum.

Menjava oljaRedna menjava motornega olja vam zagotovi optimalno delovanje vozila

Menjava motornega olja je le ena izmed vulkanizerskih storitev, ki jih vključuje hitri servis v naših delavnicah. Poleg priporočljive redne menjave motornega olja lahko pri nas ugodno ter hitro opravite tudi zakonsko določeno menjavo zimskih gum z letnimi, si priskrbite najcenejše pnevmatike v Sloveniji ter po potrebi poceni opravite tudi popravilo ali menjavo zavor in prav tako menjavo zavornega olja. V Avto centru Velič‡ vam lahko opravimo tudi servis vozila na testni stezi, s čimer preverimo v kakšnem stanju je vaše vozilo, ter po potrebi tudi računalniški pregled vaših avtomobilskih pnevmatik. V redni avtoservis pa je vključena tudi menjava olja, ki vam zagotovi znatno manjše stroške, kot bi nastali zaradi obrabe sestavnih delov.

Menjava zavornega olja, popravilo in menjava zavor

Z natančnim servisom vozila poskrbimo za optimalno varnost vas in vaših sopotnikov na cesti, zato nikar ne oklevajte, temveč se le oglasite v Avto centru Velič‡! Menjava zavornega olja preprečuje morebitne okvare ter nesreče na cesti, s hitrim servisom, ki vključuje tudi menjavo motornega olja, akumulatorja ter druga manjša popravila, pa si boste zagotovili popolni nadzor nad vašim vozilom ter mu povečali zmogljivost. Ker se sestavni deli z leti obrabljajo, je temeljit pregled vsake toliko časa izredno pomemben. Redni servis vozila, s popravilom ali menjavo zavor, vam zagotovi optimalno varnost na cesti, redna menjava zavornega olja pa vam prav tako omogoči udobnejšo in varnejšo vožnjo.

Avto center Velič‡ | Menjava motornega olja - povezave do naše spletne strani: