Avtoservis Ljubljana Šiška - AC VELIČ - kakovosten in ugoden servis vozil

Avtoservis Velič Ljubljana Šiška ima na področju servisiranja vozil dolgoletne izkušnje, naši izkušeni strokovnjaki pa poskrbijo za kakovosten in hiter avto servis po ugodni ceni. Redni avto servis bo vašemu jeklenemu konjičku zagotavljal brezhibnost, kar bo povečalo tako vašo varnost kot varnost drugih udeležencev v prometu. Hkrati pa redni avto servis podaljša tudi življenjsko dobo vozila. Pogosto se prepričanje, da našemu vozilu na prvi pogled nič ne manjka, izkaže za napačno. Redni avto servis z računalniškim pregledom lahko odkrije tudi najmanjše napake v notranjosti vozila, ki počasi, a vztrajno povzročajo mnogo hitrejšo obrabo sistemov. Zagotavljamo vam, da bomo v Avtoservis Ljubljana Šiška (AC Velič) odkrili in poskrbeli za še za tako majhno podrobnost.

Avtoservis Ljubljana Šiška

Poleg rednega avtoservisa v delavnici Avtoservis Velič Ljubljana Šiška poskrbimo tudi za hitri avto servis. Ta vključuje servis vozila na testni stezi, popravilo zavor, pregled tekočin, pregled čistilcev, menjavo olja, polnjenje in vzdrževanje klime v avtu in 3D-avtooptiko. Za nemoteno delovanje motorja vozila je še posebej pomembna pravočasna menjava jermena.

AVTOSERVIS AC VELIČ - PODROBNEJE

Menjava jermena za nemoteno delovanje motorja

Zobati jermen je izjemno pomemben del motorja. Sestavljen je iz gumaste ulite osnove, iz nateznih vlaken, ki prenašajo natezne obremenitve med delovanjem, ter iz tekalne plasti, ki jo sestavljajo klasičnemu ozobju podobni elementi. Menjava jermena je pri normalni vožnji priporočljiva na vsakih 80.000 do 150.000 kilometrov. Če je vožnja z avtomobilom malce bolj dinamična, pa je menjava jermena priporočljiva že prej.

Ker menjava jermena zahteva pazljivo ravnanje z jermenom, je to opravilo najbolje prepustiti strokovnjakom, ki bodo poskrbeli za njegovo pravilno vgradnjo. Jermen se pri vgradnji namreč ne sme preveč upogniti, saj lahko v nasprotnem primeru pride do poškodb notranje vezi, kar jermen oslabi. Posledično se skrajša življenjska doba jermena, hkrati pa postane občutljiv na dinamične spremembe obremenitve, ki jih pri motorju ne manjka. Zaradi varnosti je priporočljivo zamenjati tudi vodilna in ležajna mesta ter preveriti ozobja.

Naj Avtoservis Ljubljana Šiška poskrbi za varno in udobno vožnjo. Obiščite nas. Vabljeni tudi na našo spletno stran!

AC Velič | Avtoservis Ljubljana Šiška, menjava jermena, avto servis - povezave do naše spletne strani: