Avto servis AC Velič - Ljubljana

Za zagotavljanje varne vožnje je nadvse pomembno, da je vaše vozilo v dobrem stanju. Za to poskrbi avto servis Ljubljana, ki z rednimi pregledi in servisom zmanjšuje verjetnost neprijetnosti na cesti, hkrati pa zagotavlja daljšo življenjsko dobo tudi vašemu vozilu. Hitri servis Ljubljana opravlja računalniške preglede, ki hitro in učinkovito odkrivajo morebitne napake ali težave. S tem se lahko izognete marsikateri na prvi pogled nevidni nevšečnosti, ki bi pripeljala do večjih problemov.

Avto servis LjubljanaAvto servis AC Velič v Ljubljani - vse storitve, ki jih ponuja hitri servis

Avto servis Ljubljana ponuja vse potrebne storitve za vzdrževanje in pregled vozila, in sicer servis vozila na testni stezi, pregled tekočin, pregled čistilcev, pregled in popravilo zavor, menjava olja, vzdrževanje in polnjenje klimatskih naprav in optični pregled podvozja. Po potrebi je zajeta tudi menjava ali obnova amortizerjev. Med drugim vulkanizerstvo v Ljubljani ponuja tudi računalniški pregled obrabe pnevmatik in po potrebi menjavo pnevmatik po ugodni ceni. Za hitri servis AC Velič velja, da svoje delo opravlja do potankosti natančno in predvsem zelo hitro; za pomembnejše težave, kot so na primer popravilo zavor, se trudimo biti čim hitrejši!

Avto servis Ljubljana poskrbi za popravilo zavor in varno vožnjo!

Hitri servis Ljubljana ima najboljše strokovnjake za popravilo zavor. Ti najprej ocenijo, do kakšne mere so zavore obrabljene. Če so v dovolj dobrem stanju, potem je popravilo zavor smiselno, če pa je obraba večja od predpisanega ostopanja za vaš model avtomobila, boste morali zavore zamenjati. Tudi za to brez težav in cenovno ugodno poskrbi avto servis Ljubljana!

Cena menjave pnevmatik - vulkanizerstvo v Ljubljani

Avto center Velič ponuja poleg že navedenih storitev tudi najugodnješe vulkanizerstvo v Ljubljani! Z računalniškim pregledom obrabe pnevmatik se izkaže, ali so vaše gume že obrabljene ali poškodovane, pri čemer vam naši strokovnjaki svetujejo, katere nove pnevmatike je bolje kupiti. Naj vas cena menjave pnevmatik ne skrbi, saj imamo različne znamke in dimenzije letnih in zimskih gum po izredno ugodnih cenah! Poleg tega vulkanizerstvo v Ljubljani nudi tudi alu in jeklena platišča različnih modelov. Avto servis Ljubljana zagotavlja dobre cene menjave pnevmatik, ampak tudi pri centriranju pnevmatik, ki preprečuje neprijetne tresljaje in nestabilnost vozila.

AC Velič - povezave do naše spletne strani: