Hitri servis, redni servis in pregled vozila - ugodna cena v Ljubljani

Zaradi vedno hitrejšega načina življenja, ki ga narekujejo natrpan delavnik, usklajevanje obveznosti družinskih članov in vedno večje potrebe po kakovostnem preživljanju prostega časa, smo primorani veliko svojega časa preživeti v svojih avtomobilih. Zato je prav, da pri izbiri prevoznega sredstva na prvo mesto postavimo varnost. Za našo varnost na cesti pa je ključnega pomena brezhibnost avtomobila, ki jo lahko zagotovi le redni avtoservis. Redni hitri servis podaljšuje tudi življenjsko dobo vašega vozila, saj pripomore k pravilnemu delovanju in hkrati odpravlja vse potencialne napake, ki bi lahko avtomobilu trajno škodovale. Servis vozila z računalniškim pregledom namreč odkrije še tako majhno napako, ki sicer počasi, a vztrajno privede do mnogo hitrejše obrabe sistemov.

Hitri ali redni servis - cena in kakovost na prvem mestu v AC Velič

Naše podjetje na prvo mesto uvršča visoko kakovost storitev po ugodnih cenah. Ne glede na to, ali gre za hitri ali za redni servis - cena in kakovost gresta v našem podjetju z roko v roki. Številne storitve, ki jih ponujamo, bodo vam in vašemu avtomobilu zagotovile udobno in varno vožnjo. Če menite, da vaše vozilo ne deluje tako kot običajno, nikar ne odlašajte. Obiščite našo spletno stran in izpolnite obrazec za hitro naročanje. Pregled vozila bodo naši strokovnjaki opravili hitro, kakovostno in ugodno. Obiščite AC Velič v Ljubljani in pripeljite vaše vozilo na hiter in kakovosten avtoservis.

Kaj vključuje hitri servis v AC Velič Ljubljana?

  • Pregled vozila na testni stezi: pregledamo zavore, vzmeti, zglobe in končnike ter iztek koles.
  • Popravilo zavor, če so te obrabljene le do določene mere - sicer jih zamenjamo.
  • Pregled tekočin in čistilcev.
  • Menjava olja.
  • Vzdrževanje in polnjenje klimatskih naprav.
  • Računalniški pregled obrabe pnevmatik.
  • Optični pregled podvozja.


Glede podvozja naj opozorimo še na naslednje: če opazite, da se volan vašega avtomobila trese, je to znak slabo naravnanega podvozja. Vozil s takšno okvaro je pri nas vsaj polovica, saj lahko neravne ceste in hitrostne ovire ob preveliki hitrosti povzročijo zamaknjenost podvozja in koles. Oglasite se pri nas in podvozje bomo hitro preverili in ga ponovno nastavili.


Sprejmite modro odločitev in vaše vozilo pripeljite na hitri servis AC Velič - Ljubljana.