Avtooptika oziroma 3D-avtooptika - za stabilnost na cesti

Niste povsem prepričani, kaj je avtooptika? Se sprašujete, kakšna je razlika med običajno optiko vozila in 3D-avtooptiko? Berite dalje ...

Avtooptika oziroma optika podvozja - zakaj je tako pomembna?

Avtooptika vam omogoča, da imate ves čas nadzor nad svojim vozilom in da varno dosežete svoj cilj. Pravilna nastavitev optike avtomobila je tako ključnega pomena za vašo varnost na cesti. V primeru okvar optike vozila se lahko zelo hitro zgodi, da izgubite nadzor nad svojim jeklenim konjičkom, kar lahko pripelje do hudih prometnih nesreč. Nikakor torej ne smete pozabiti na reden servis avta, ki naj vključuje tudi optiko podvozja, ki mora biti prilagojena posameznemu tipu vozila. V Avtocentru Velič‡ po izvedenem pregledu in nastavitvi optike podvozja omogočimo tudi testiranje, s pomočjo katerega preverimo, ali vse deluje tako, kot je treba. Varnost strank v cestnem prometu je namreč naš glavni cilj. Storitev izvajajo izkušeni mojstri, ki bodo poskrbeli, da se bodo tresljaji med vožnjo občutno zmanjšali, avto pa ne bo več skrenil s predvidene linije. S pomočjo urejene avtooptike pa bo precej manjša tudi poraba goriva, zato se vam investicija na dolgi rok večkratno obrestuje. Dodatna prednost, ki jo prinaša urejena optika avtomobila, je počasnejša obraba gum, kar pomeni še več prihranka.

3D-avtooptika

3D avtooptikaV Avtocentru Velič‡ je optika podvozja pregledana in po potrebi prilagojena, ko svoje vozilo pripeljete na servis (avto je na hitri servis priporočljivo pripeljati vsaj nekajkrat letno, saj se boste s tem izognili okvaram in stroškom za popravilo avta). Za opravljanje te storitve uporabljamo dobro preizkušen in izjemno natančen optični sistem Hoffman 3D. Avtooptika bo tako zares v najbolj optimalnem možnem stanju. Prednosti, ki jih prinaša 3D-avtooptika, so možnost virtualne nastavitve, precej krajši čas opravljanja storitve (od meritev do same nastavitve optike podvozja), natančna usklajenost sistema z avtodvigalom, možnost izjemno natančne nastavitve volana in še številne druge. Obiščite Avtocenter Velič‡ in se o kakovosti naših storitev prepričajte sami. Poleg nastavitve avtooptike se lahko dogovorimo tudi za pregled in urejanje optike drugih vozil.

Avtocenter Velič‡, Zlatan Velič‡ s.p. | Avtooptika skrbi za stabilnost vašega vozila - povezave do naše spletne strani: