Na veliki servis k avtoservisu Velič v Ljubljani

Avtoservis Velič iz Ljubljane nudi visokokakovostne in cenovno ugodne (redne/hitre in velike) servise avtomobilov, vulkanizerske storitve ter zagotavlja varno in udobno vožnjo z vašim avtomobilom. Redni in veliki servis bistveno pripomoreta k vaši varnosti na cesti, saj se lahko s pravočasnim obiskom avtoservisa izognemo številnim nevarnostim, pa tudi nevšečnostim in stroškom, ki nastanejo, če napake na vozilu ne odkrijemo pravočasno. Reden avtoservis tudi podaljšuje življenjsko dobo vašega jeklenega konjička in vam prihrani številne stroške.

Kaj je veliki servis in kaj vključuje?

Avtoservis Velič iz Ljubljane ob hitrih (rednih) opravlja tudi velike servise, ki med drugim vključujejo:

  • menjavo zobatega jermena (črpalka vode, natezalci jermena),
  • zamenjavo ostalih jermenov (mikro jermen, klinasti jermen),
  • avtoservis vključuje servisni pregled vitalnih delov vozila (zavor, podvozja idr.),
  • pod veliki servis spadajo še menjava olja, menjava oljnega filtra, menjava tesnila čepa, menjava filtra zraka, kabine in goriva ter svečk (pri bencinskih motorjih).

POSKRBIMO ZA ZDRAVJE VAŠEGA VOZILA

Pri avtoservisu lahko z računalniškim pregledom odkrijemo tudi najmanjše napake v notranjosti vozila, ki bi hitro vodile do večjih težav ali hitrejše obrabe avtomobila.

Cena velikega servisa

Veliki servis ima višjo ceno od rednega servisa, predvsem zaradi zamenjave zobatega jermena, ob običajnih postopkih hitrega pregleda pa veliki servis vključuje tudi druge storitve, ki temeljiteje preverijo varnost vašega vozila.

Kdaj opraviti veliki avtoservis?

Veliki servisVeliki avtoservis se opravi na vsakih 120.000 prevoženih kilometrov oziroma na vsakih deset let. Takrat je obraba posameznih elementov tolikšna, da sta menjava nekaterih delov in natančen pregled vozila za varno vožnjo še naprej nujna. Prepričanje, da bomo z odlašanjem avtoservisa prihranili, ni samo zmotno, temveč tudi nevarno. Če pri napakah ne ukrepamo dovolj hitro, so kasnejša popravila veliko dražja, z nepravilnim delovanjem avtomobila pa lahko ogrožamo tudi sebe in druge na cesti. S servisom torej nikar ne odlašajte.

Avtoservis Velič iz Ljubljane za temeljit pregled vozila potrebuje 5 do 8 ur - odvisno od tipa jeklenega konjička.

Avtoservis Velič iz Ljubljane - ugoden in temeljit

Strokovnjaki v avtoservisu Velič iz Ljubljane hitro, strokovno in ugodno poskrbijo za servis vozila na testni stezi, natančno pregledajo zavore, vzmeti, zglobe, končnike ter izteke kolesa, pregledajo tekočine, čistilce in amortizerje, menjajo olje, jermene in vse ostalo, kar je potrebno, polnijo avtoklime, opravijo 3D avtooptiko ter z računalniškim pregledom zagotovijo popolno varnost vašega avtomobila. Obiščite naš avtoservis v Ljubljani, nam pišite na elektronski naslov ac.velic@siol.net ali nas pokličite na 041 382 507 in odgovorili vam bomo na vsa dodatna vprašanja, ki bi vas utegnila zanimati.

AC Velič | Veliki servis, avtoservis Ljubljana - povezave do naše spletne strani: