Vulkanizerstvo Ljubljana - vulkanizerske storitve v Avto centru Velič

Vsi lastniki avtomobilov vemo, da je naše jeklene konjičke potrebno dvakrat letno preobuti, in sicer 15. marca za lepe poletne dni in 15. novembra za zimo. Ustrezne gume so zelo pomembne za varnost v prometu, saj ste verjetno že pogostokrat slišali, da so gume edini stik avtomobila s cestiščem. Prav tako pa je pomembno, da so gume dobro nameščene na avtu. Vulkanizerske storitve Avto centra Velič so izjemno ugodne in kakovostne. Vabimo vas, da se pred obiskom vulkanizerja naročite, da ne boste čakali v vrsti. To se namreč pogosto dogaja pred datumi, ko je po zakonu obvezno zamenjati pnevmatike. Vulkanizerske storitve so pri nas hitro in kakovostno opravljene. Vulkanizerske storitve opravljamo na tehnološko dovršenih in sodobnih napravah nemškega proizvajalca Hoffman.

Vulkanizerstvo poleg svojih kakovostni storitev nudi tudi gume različnih proizvajalcev. Prodajamo gume različnih znamk in dimenzij. Imamo zimske in letne gume. Pri nas lahko izberete tudi alu in jeklena platišča različnih modelov. Priporočamo vam, da za ustrezno obdobje v letu izberete ustrezno gumo. Ustrezna izbira gum vpliva na porabo goriva pri vašem jeklenem konjičku.

Če želite kupiti zimske ali letne gume po ugodni ceni od priznanih proizvajalcev gum, obiščite našo delavnico v Stanežičah pri Ljubljani. Verjamemo, da je Avto center Velič pravovulkanizerstvo za vas!

Vulkanizerstvo Velič Ljubljana ima v ponudbi tudi:

  • različne znamke in dimenzije letnih pnevmatik
  • različne znamke in dimenzije zimskih pnevmatik
  • alu in jeklena platišča različnih modelov

Nove akcije pnevmatik in platišč lahko spremljate v aktualnih objavah na naši internetni strani.

Vulkanizerske storitve po vaši meri - pridite in nas obiščite! Pripravite vaš avto za varno vožnjo v vseh letnih časih.

Avto center Velič s.p. Ljubljana | Vulkanizerstvo Ljubljana in vulkanizerske storitve - povezava do naše spletne strani: