Avtooptika vozil - nastavitev podvozja v Avto centru Velič Ljubljana

3D avtooptika vozil je izredno pomembna za varno vožnjo. Ljudje bi optiki avtomobila morali posvetiti ravno toliko pozornosti, kot jo posvečajo izbiri gum za sezono. Tip avtomobila in način vožnje sta izredno pomembna za varnost in ustrezno nastavitev podvozja. Dobra avtooptika avtomobila prinese manjšo obrabo gum, varnejšo in udobnejšo vožnjo. Že desetletja nazaj so vrli avtomobilski strokovnjaki izumili nastavljivo podvozje, zato je avto optika vozila zelo pomebna. Avto optika vozila je potreben pogoj za varno vožnjo in jo je treba pogosto preveriti in ponastaviti. Pri slabih cestah in neprimerni vožnji v ovinke in parkiranju na robnike je potrebno podvozje nastaviti (3D avtoptika) ali pa v skrajnih primerih tudi ravnati ali celo zamenjati. Priporočamo vam, da nas obiščete v našem Avto centru Velič, Ljubljana, kje se bo opravila natančna avtooptika za vaše vozilo.

Avtooptika za avto v avto centru Velič zajema:

  • avto optika in popravilo morebitno zamaknjenih koles
  • avto optika preveri nagib koles glede na smer vožnje, po potrebi ta nagib korigiramo
  • avtooptika vozila preveri nastavitev zaostajanja (prednjih) koles

3D avtooptika Hoffman

3D avto optika Hoffman, za maksimalno varnost nastavitve podvozja in za kvalitetne optične meritve. V avto centru velič poskrbimoz avašo varnost. 3D AVTOPOTIKA Hoffman!


3D avtooptika vozil ima naslednje prednosti:

  • popolnoma avtomatiziran samokalibrirni sistem
  • skrajšan čas meritve in nastavitve podvozja
  • popolna sinhronizacija 3D sistema z avtodvigalom
  • avtomatska meritev diametra gum


Avto optika je pomembna storitev, ki prispeva k vaši varnosti. Priporočamo vam, da vaš avto v rednih intervalih priplejete na naš servis in se odločite za avtooptiko. Avtooptika je namreč ključnega pomena za varnost, še posebno v zimskih mesecih, ko so razmere na cesti bolj zahtevne.

Avtooptika za varno vožnjo! Pokličite nas in naročite vaš avto na pregled in morebitno popravilo.

Avto center Velič s.p. | Avtooptika vozila Ljubljana, povezava do naše spletne strani: