Menjava pnevmatik, montaža pnevmatik in centriranje pnevmatik

Storitve, kot so menjava pnevmatik, montaža ter centriranje pnevmatik, pa tudi vzdrževanje pnevmatik, so v AC Velič izvedene strokovno in ugodno. Obiščite naše kakovostno vulkanizerstvo!


Menjava zimskih pnevmatik ter kakovostno centriranje

Zaradi obrabe in spremembe trdote pnevmatike, je menjava pnevmatik zelo priporočljiva. Zlasti v zimskem času je menjava ključnega pomena. Montaža pnevmatik je pri AC Velič narejena ugodno, hitro in predvsem kvalitetno.


Centriranje pnevmatik je prav tako pomembno, drugače lahko vaš avto poskakuje in neprijetno trese. Obiščite naše vulkanizerstvo, kjer vam ugodno in kvalitetno opravimo centriranje gum.


Ugodna menjava in shranjevanje pnevmatik

Ponujamo vam ugodne vulkanizerske storitve, kot so menjava, centriranje in montaža pnevmatik. Prav tako pa vam v Avto centru Velič nudimo tudi shranjevanje pnevmatik.


Centriranje in montažo opravimo hitro in strokovno

Ugodna in kvalitetna montaža pnevmatik ter natančno centriranje so lastnosti, ki jih stranke pri podjetju Avto center Velič izjemno cenijo. Menjava zimskih pnevmatik in centriranje sta pri nas opravljena hitro in strokovno. Pnevmatika je vaše edino stičišče s cesto, zato je pomembno, da sta menjava in centriranje pnevmatik opravljena s strani usposobljenega strokovnjaka.


Menjava zimskih pnevmatik različnih proizvajalcev in dimenzij

Avto center Velič vam nudi ugodno menjavo zimskih pnevmatik različnih dimenzij in proizvajalcev. Montaža pnevmatik je tako narejena hitro in kvalitetno. Avto center Velič poskrbi, da je vaš avto pripravljen na varno vožnjo.