Redni servis vozila za varno vožnjo

Po določenem času oziroma številu prevoženih kilometrov vsako vozilo potrebuje servis. Čeprav se vam zdi, da z vašim avtomobilom ni nič narobe, se določeni deli obrabijo ali kako drugače iztrošijo in pregled vozila je nujen. Takšen servis vozila hitro in pravočasno odkrije morebitne napake in sproti preprečuje večje težave, ki bi jih lahko prinesla ena sama drobna pomanjkljivost. Pripeljite svojega jeklenega konjiča v Avto center Velič, kjer bomo poskrbeli za hiter in kakovosten redni servis vozila. Cena je odvisna od opravljenih posegov, cenik pa lahko vidite na naši spletni strani.

Redni pregled vozila v AC Velič

Servis vozila v Avto centru Velič opravijo izkušeni strokovnjaki, ki na testni stezi najprej preverijo ključne sestavne dele avtomobila: zavore, vzmetenje, zglobe, končnike in kolesa. Kadar je to potrebno, omenjene dele popravimo ali zamenjamo. Osnovni servis vozila vključuje tudi pregled tekočin in čistilcev, menjavo olja in računalniški pregled obrabe pnevmatik. Posebno pozornost vedno namenimo podvozju, saj je to pogostokrat slabo naravnano in se volan med vožnjo trese. S 3D-avtooptiko bomo pregledali podvozje vašega avtomobila in ga ustrezno nastavili. In ne pozabite - redni servis vozila je zagotovilo, da vas avto ne bo nikoli pustil na cedilu.

Naročanje na servis vozila

Svojim strankam želimo ponuditi resnično kakovosten servis vozila, h kateremu spada tudi upoštevanje dogovorjenih rokov in časovna natančnost. Zato vas prosimo, da se na servis vozila naročite po telefonu, elektronski pošti ali pa se osebno oglasite v Avto centru Velič, kjer se boste dogovorili za termin. Tako bo pregled vozila opravljen takrat, kot bo dogovorjeno in zaradi tega ne boste po nepotrebnem izgubljali živcev. Cena za redni servis vozila je določena na podlagi cenika, objavljenega na spletni strani, in je odvisna od vrste storitve ter cene zamenjanih rezervnih delov. Brez dvoma pa je v vsakem primeru varna vožnja v avtomobilu najpomembnejša.

AC Velič | Servis vozila, redni servis cena, avtoservis, pregled vozila - povezave do naše spletne strani: