Avtoservis za vašo varnost

Hiter, strokoven in kakovosten avtoservis

Marsikateri lastnik vozila se ne zaveda pomena rednega avtoservisa. Dejstvo pa je, da vozilo po določenem času potrebuje strokoven in temeljit pregled, saj lahko le tako zagotovimo optimalno in varno delovanje vozila. Pomembno je, da se za avtoservis odločimo pravočasno in ne šele, ko pride do večjih poškodb ali napak v delovanju. Z rednim avtoservisom, pri katerem uporabimo najsodobnejšo računalniško tehnologijo za diagnostiko vozila, lahko odkrijemo tudi manjše napake v delovanju, ki jih s prostim očesom ne vidimo. Te napake bi se lahko sčasoma razvile v bolj zapletene poškodbe, kar bi seveda pomenilo tudi večji strošek za lastnika. Redni avtoservis zajema menjavo zavorne tekočine, olja, filtrov, svečk, zavor in podobno. Vsi ti deli morajo biti zamenjani v določenih časovnih intervalih. Poleg menjave prej naštetih delov pri avtoservisu opravimo tudi pregled tekočin, čistilcev in amortizerjev, polnjenje avto klime, preizkus delovanja vozila na testni stezi (pregled zavor, vzmeti, zglobov, končnikov in izteka koles) ter pregled podvozja s 3D avtooptiko.

Računalniška diagnostika vozila pri avtoservisu se izvaja z izredno natančno tehnologijo, kar vam zagotavlja, da je vozilo temeljito in celovito pregledano. Vaše vozilo bo povsem pripravljeno za morebitni tehnični pregled.

Avto servis in popravilo avtaAvtoservis in diagnostika vozila

Avtoservis za večjo varnost in užitek pri vožnji

Odločite se za obisk Avto centra Velič in si zagotovite reden, hiter in strokoven avtoservis. Z obiskom pri nas lahko v celoti poskrbite za vaše vozilo, saj so vam poleg avtoservisa na voljo tudi vse ostale potrebne storitve na enem mestu - od popravila avta, vulkanizerskih storitev (menjava zimskih gum, montaža, centriranje, hranjenje, pregled obrabe pnevmatik,...) pa vse do možnosti uporabe ročne avtopralnice.

Pokličite nas in si zagotovite pravočasen hitri avtoservis vozila, ki bo poskrbel za vašo varnost, varnost vaših bližnjih in drugih udeležencev v prometu. Omogočamo vam tudi naročanje preko spleta.

Avto center Velič | Avtoservis, menjava zavorne tekočine, diagnostika vozila, popravilo avta, menjava zimskih gum - povezave na našo stran: