Ugodne in kvalitetne vulkanizerske storitve v Ljubljani

Vrste pnevmatik

Poznamo tri različne vrste pnevmatik: zimske, letne in zimsko-letne (celoletne). Med sabo se razlikujejo po trdoti materiala ter globini in obliki profila. Zaradi tega jih odlikujejo različne lastnosti. Zimske pnevmatike so primerne za vožnjo po snegu in snežni brozgi, saj omogočajo dober oprijem tudi pri nizkih temperaturah. Po slovenski zakonodaji so zimske pnevmatike z min. 3 mm uporabnega profila obvezne od 15. novembra do 15. marca. V kolikor potrebujete menjavo, obiščite vulkanizerstvo Avto centra Velič v Ljubljani. Kot primerna zimska oprema štejejo tudi letne pnevmatike z min. 3 mm uporabnega profila ter hkratna uporaba snežnih verig. Letne gume so prilagojene suhemu cestišču in ostrim zavojem. Preprečevale naj bi t.i. »aquaplanning« oz. pojav, ko pnevmatika zaradi obilice vode na cestišču izgubi stik s podlago.

Vulkanizerstvo Avto centra Velič v Ljubljani vam poleg prej naštetih ponuja tudi zimsko letne gume oziroma celoletne gume, ki so nekakšna mešanica med zimskimi in letnimi gumami. Odlikujejo jih dobre lastnosti tako enih kot drugih. Namenjene so tistim, ki želijo nekoliko privarčevati pri nakupu pnevmatik, saj tako ne potrebujejo dveh kompletov. Cena celoletnih gum je nižja od cene letnih ali zimskih gum. Primerne so za voznike, ki naredijo manj kilometrov in od pnevmatike ne pričakujejo visoke zmogljivosti.

Montaža, centriranje, hramba in prodaja pnevmatik

Vulkanizer v Avto centru Velič v Ljubljani bo poskrbel za vse storitve s področja vulkanizerstva. Ugodne vulkanizerske storitve zajemajo montažo oziroma menjavo pnevmatik, centriranje (preprečuje tresljaje in nestabilnost vozila), prodajo, vijačenje, popravilo in tudi ustrezno hrambo pnevmatik, ki vas bodo primerno ohranjene počakale do naslednje sezone.

Vulkanizerstvo Ljubljana

Vulkanizerji, ki so zaposleni v našem avto centru v Ljubljani, imajo številne izkušnje in znanje s področja vulkanizerstva. Poskrbeli bodo, da bo vaše vozilo primerno opremljeno za dane vremenske razmere in da bo vaša vožnja z njimi varna. Prava izbira in vzdrževanje pnevmatik zagotavljata stabilnost na cestišču in s tem večjo varnost vseh udeležencev v prometu.

Oglejte si cenik naših vulkanizerskih storitev na naši spletni strani in se pravočasno odločite za obisk vulkanizerstva v Ljubljani.

Kuhinje Erjavec | Vulkanizerstvo Ljubljana, zimske pnevmatike, zimsko letne gume, zimske gume cena, vulkanizer - povezave na našo stran: