Veliki servis občutno podaljša življenjsko dobo vašega avta

 

Veliki servis je koristno opraviti vsakih 100.000 prevoženih kilometrov. V Avtocentru Velič vam, ko izvajamo veliki servis, opravimo temeljit pregled avtomobila. Pri nas je avto servis najcenejši v Ljubljani. Tudi obnova amortizerjev je lahko v sklopu velikega servisa. Da vam ne bo treba vašega avta k nam pripeljati dvakrat, se lahko tedaj opravi tudi menjava zimskih gum. Pri nas lahko tudi kupite avtomobilske pnevmatike.

 

Veliki servis avtaVeliki servis za boljšo storilnost vozila in varno vožnjo

 

Veliki servis vsebuje pregled blažilcev, izpušnih sistemov, vseh sklopov podvozja (v to sodi tudi morebitna obnova amortizerjev), optično nastavitev podvozja in diagnostiko vozila. Učinkovitost zavor se zmanjšuje postopno, zato večina ljudi razlike niti ne občuti. Ker so novi avtomobili vse močnejši, slabšanje zavor postaja vedno bolj nevarno. Zato priporočamo pravočasen temeljit pregled avtomobila, ki ga lahko opravimo v času, ko pri nas izvajate hitri servis. Tedaj se lahko opravi tudi menjava zavornega olja in popravilo oziroma menjava zavor in po potrebi tudi obnova amortizerjev. Ne pozabite, najcenejši servis avtomobila v Ljubljani opravlja Avtocenter Velič.

 

V Avtocentru Velič najcenejši avto servis v Ljubljani

 

Ker se sestavni deli avtomobila sčasoma obrabijo (obnova amortizerjev, ki so sestavni del podvozja, je denimo potrebna, ko se ti izrabijo), jih je potrebno zamenjati – in prav veliki servis avtomobila je namenjen temu. Če potrebujete najcenejši servis avtomobila v Ljubljani, avto servis opravite pri nas. Visoka kvaliteta storitev po ugodnih cenah je namreč pri nas na prvem mestu. Prav zato se avto servis v Ljubljani splača opraviti prav pri nas.

 

Avto servis v Ljubljani za kvaliteto vašega avtomobila

 

Smisel vzmetenja ni le v tem, da nam je med vožnjo udobno. Vpliva namreč na vodljivost in zaviranje vozila in zmanjšuje hrup ob stiku s cesto. Ščiti tudi avtomobilsko ogrodje pred poškodbami in obrabo. Veliki servis avtomobila je čas, ko pregledamo tudi vzmetenje. Naši strokovnjaki bodo preverili, ali je vzmetenje v dobrem stanju in ga po potrebi zamenjali. Pregled vzmetenja in morebitna obnova amortizerjev prav tako spadata v servis vozila. Tudi menjava zimskih gum je ena od storitev, ki vam jo lahko ob velikem servisu izvedemo.

 

Ac-velic.si | Veliki servis, da bo vaše vozilo zdržalo maksimalno – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Stanežiče 52
1210 Ljubljana Šentvid
Spletna stran
E-pošta
01 512 80 22
Seznam fraz
Veliki servis, avto servis Ljubljana, obnova amortizerjev
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA