Toplotna črpalka zrak voda - cena/cenik naprave in vgradnje


Cena toplotne črpalke zrak voda
je eden glavnih razlogov za izjemno priljubljenost tega tipa toplotne črpalke. Kljub ugodni ceni te toplotne črpalke (Eko sklad ponuja subvencijo tudi za visokotemperaturne toplotne črpalke zrak voda) je njena učinkovitost, kadar so na voljo ustrezni pogoji, primerljiva z drugimi vrstami toplotnih črpalk.

NUDIMO TUDI TOPLOTNO ČRPALKO ZEMLJA ZRAK!


Najugodnejša je toplotna črpalka zrak voda - cena, ki navduši


Ločujemo med tremi mediji, ki jih lahko kot vir toplotne energije uporablja toplotna črpalka - zemlja, zrak in voda. Običajno je najugodnejša prav toplotna črpalka zrak voda. Cena je sicer odvisna od samega proizvajalca in karakteristik naprave (toplotna črpalka zrak voda 4kw in močnejše), načeloma pa so nekoliko dražje tudi visokotemperaturne toplotne črpalke zrak voda. Se sprašujete, zakaj je najcenejša ravno toplotna črpalka zrak voda? Cena je povezana z različnimi dejavniki. Ugodna cena toplotne črpalke zrak voda je med drugim posledica dokaj nezapletene vgradnje, še posebej če jo primerjamo z nekaterimi drugimi tipi črpalk. Pojavljajo se sicer mnenja, da je cena toplotne črpalke zrak voda ugodna zaradi manjše učinkovitosti, kar pa ne drži povsem. Najbolj zmogljive naprave tega tipa lahko delujejo tudi pri zunanji temperaturi do -25 ° C. Naprava se lahko uporablja za ogrevanje prostorov ali pa kot sanitarna toplotna črpalka zrak voda. Cena toplotne črpalke zrak voda bo še posebej ugodna, če se odločite za nakup naprave, ki vam jo ponujamo v podjetju Atlas Trading. V naši ponudbi vas čaka vrhunska toplotna črpalka zrak voda, cenik pa vas bo navdušil z izjemno dostopnimi cenami.

toplotna črpalka zrak vodatoplotna črpalka zrak voda


Profesionalna vgradnja toplotne črpalke zrak voda - cenik zelo ugoden


Podobno kot cena naprave je ugodna tudi montaža toplotne črpalke zrak voda. Cenik toplotnih črpalk zrak voda je ugoden za vse vrste naprav (toplotna črpalka zrak voda 4kw in več) ter njihovo vgradnjo. Zagotavljamo vam profesionalno izvedeno vgradnjo in priključitev naprave na električno omrežje, poskrbeli pa bomo tudi za zagon b in vas opremili z nasveti za njeno pravilno uporabo.