Svetovanje in 3d izris po meri olajšata načrtovanje kuhinje

Profesionalno svetovanje s strani izkušenih in izobraženih strokovnjakov je pri nakupu kuhinje skoraj tako pomembno kot dober 3d izris kuhinje. Oboje pa vam močno olajša sprejemanje odločitev. Pred nakupom kuhinje je namreč dobro razmisliti, kako njen videz in opremljenost uskladiti z našimi željami in potrebami. Prav tako je zelo pomembno, da se v kuhinji dobro počutimo, saj gre za prostor, v katerem prav vsak dan preživimo veliko časa.

Pri tem razmisleku vam bodo v veliko pomoč prodajalci v salonu GA kuhinj, saj imajo bogate izkušnje in strokovno znanje. Svetovali vam bodo pri razporeditvi, materialih in dekoraciji, pa tudi glede nakupa bele tehnike.

Izris moderne kuhinje

Za čim boljše svetovanje in 3d izris kuhinje po meri potrebujemo ...

Ustrezno svetovanje in 3d izris kuhinje bosta bistveno olajšala načrtovanje vaše nove kuhinje po meri. Z računalniškim izrisom bo vaša kuhinja že vnaprej načrtovana do potankosti, saj nudi povsem enostaven način preizkušanja različnih kombinacij oblik, barv, opreme in kuhinjskih elementov. Na ta način bo kuhinja še toliko bolj odgovarjala vašim željam.

Da bi bilo naše svetovanje čim boljše in vaš 3d izris kuhinje čim bolj kakovosten, bomo od vas potrebovali predvsem natančne podatke o tlorisu prostora ter lokaciji priklopov za kanalizacijo in vodo. Prav tako nas bodo zanimale lokacije vtičnic in električnih stikov, lokacije pečice, kuhalne plošče, štedilnika in tudi podatki o vrsti ogrevanja ter morebitnih drugih omejitvah. Dobrodošel bo tudi podatek o razpoložljivih sredstvih.

3D izris moderne kuhinje

Klasične in moderne kuhinje po meri

Izris moderne kuhinje po meri je popolnoma usklajen z vašimi željami in zahtevami, z razpoložljivostjo prostora in seveda z vašim življenjskim slogom. Tako se lahko odločite za izdelavo kuhinje v modernem ali klasičnem slogu.

Za moderne kuhinje je tako kot za vse kuhinje sodobnega sloga značilno, da v njej prevladujejo čiste in ravne linije. Poleg bele barve bomo v njej našli tudi bolj drzne in žive barve, pogosto v visokem sijaju. Kuhinjski elementi in detajli v njej so zasnovani tako, da so enostavni za uporabo in vzdrževanje.

Klasične kuhinje po meri so po drugi strani sinonim za brezčasno eleganco. V njih najdemo bolj tradicionalne barve in klasično oblikovane elemente, ki v prostoru ustvarjajo prijetno počutje.

Vabljeni v salon kuhinj Ljubljana, kjer vas čakata profesionalno svetovanje in kakovosten 3d izris kuhinje po meri.