3d izris in risanje načrta kuhinje z vizualizacijo naših želja

3d izris oz 3d risanje načrta za kuhinjo, nam pomaga, da s pomočjo napredne in realne 3d vizualizacije naredimo popoln izris načrta kuhinje do zadnje podrobnosti.


S pomočjo vizualizacije kuhinje, lahko pred odločitvijo za nakup in vgradnjo elementov, vizualiziramo njihovo ujemanje v prostoru, ter jih po želji dodajamo ali spreminjamo, vse do popolnega načrta vaše nove moderne kuhinje po meri. Idealno prostorsko ureditev izrišemo in tako dobimo končen izris za postavitev elementov v prostoru.

NAČRTOVANJE KUHINJ Z VIZUALNIM IZRISOM


Risanje in izris načrta za kuhinjo je enostavno in izredno hitro, lahko pa se odločimo, da si bomo za risanje vzeli več časa in s pomočjo 3d naredili več možnosti postavitve elementov.

Pred nakupom kuhinje: 3d vizualizacija in izris načrta

Kuhinja je prostor, v katerem preživimo vsak dan veliko časa, zato je pomembno, kako se v njej počutimo in kakšna je njena organizacija.

Predhodna 3d vizualizacija kuhinjskega načrta postavitve elementov nam omogoča boljše prostorsko planiranje.

DO NAČRTA S PROGRAMOM ZA IZRIS KUHINJE


V prostoru lahko simuliramo in načrtujemo lažjo dostopnost pomembnih virov: voda, elektrika, itd., ter ujemanje elementov z pohištvom, zato je 3d izris tako pomemben za realno vgradnjo kuhinjskih elementov v skladu z našimi željami in možnostmi, ki jih nudi prostor.

Brezplačen 3d izris načrta za kuhinjo v salonu ali na domu

S 3d risanjem, ugotovimo, kako pomemben je izris naših idej, saj na podlagi izrisa prihranimo čas in pričnemo izbor le med pravimi elementi, kateri bodo medsebojno funkcionalno, prostorsko in vizualno usklajeni.

3d izris in vizualizacija kuhinj

V Salonih GA+kuhinje po celi Sloveniji ali po želji na našem domu nam izkušeni strokovnjaki naredijo brezplačen 3d izris ter pomagajo z strokovnimi nasveti. Risanje s pomočjo 3d izrisa in izkušenega strokovnjaka lahko bistveno pripomore k pravilnemu izboru kuhinje in kar je še pomembnejše, s 3d izrisom kuhinje lahko sami postanemo arhitekti svojega lastnega doma.

risanje načrta za kuhinjo