Kuhinje Ljubljana- kakovostne in ugodne kuhinje


Ga Kuhinje Ljubljana je podjetje, ki ponuja odlično kuhinjsko pohištvo ter izdelavo kuhinj po meri. Ponujamo vam svetovanje, pomoč, načrtovanje, izdelavo in samo montažo vaših kuhinj. Ljubljana ima tudi naš salon Ga Kuhinj, kjer si lahko ogledate pestro izbiro razstavljenih kuhinj. Katalog kuhinj je dostopen tudi na naši spletni strani: https://www.ga-kuhinje.si/.


kuhinje katalogIzjemna ponudba kuhinj v Ljubljani


Pri izdelavi kuhinje vam ponujamo celostno svetovanje pri izbiri barv kuhinje, višine pulta ali sijaja kuhinjskih površin. Sami si lahko izberete tudi material, iz katerega je narejena kuhinja; to je lahko kvaliteten eksotični les, steklo ali kovina. Vsi materiali, barve in modeli so navedeni tudi v našem katalogu kuhinj. Poleg navadnih sodobnih ali tradicionalnih modelov kuhinj vam ponujamo tudi različne modele letnih kuhinj za vrtove, balkone ali terase. Vabimo vas v naš salon kuhinj Ljubljana, kjer si lahko ogledate celotno ponudbo vseh vrst kuhinj v različnih barvah in modelih, hkrati pa vam nudimo tudi strokovno svetovanje in pomoč. Tudi ponudba kuhinj v akciji je obsežna (ogledate si jo lahko v katalogu kuhinj), zato ste vabljeni v naš salon kuhinj Ljubljana.

Kuhinje v akciji

V PONUDBI TUDI KUHINJE VISOK SIJAJ


Izdelava kuhinje po meri v Sloveniji


V podjetju Ga Kuhinje (Ljubljana) se trudimo, da bi čim bolj ustregli našim strankam, zato smo pripravili tudi izdelavo kuhinje, pri kateri sodelujete tudi sami. Skupaj z našim strokovnim delavcem pripravite izris kuhinje, ki temelji popolnoma na vaših željah. Pri svojih željah lahko izbirate med modeli, elementi, barvami in materiali iz kataloga kuhinj. Pri projektiranju imate popolno svobodo, hkrati pa vam je vedno na voljo strokovna pomoč in svetovanje pri izbiri elementov zaradi večje funkcionalnosti kuhinje. Poleg kataloga kuhinj lahko na naši spletni strani dobite tudi cenik kuhinj.