Prevajanje in lektoriranje sta naši glavni storitvi

Prevajanje in lektoriranje sta poleg različnih vrst tolmačenja poglavitni prevajalski storitvi prevajalske agencije Alkemist. Prevajanje besedila je proces, ki mu vedno sledi lektoriranje strokovnjaka, ki je tudi naravni govorec dotičnega tujega jezika.

Prevajalske storitve za najrazličnejše svetovne jezike

Prevajanje besedil izvajamo v 110 tujih jezikov. Dokončno natančnost in slogovno ustreznost prevedenih besedil nato doprinese lektoriranje. Prevajanje in lektoriranje sta procesa, ki sta pri prevodu besedil vedno v sosledju. Dokončno pa se prevajanje zaključi s pregledom vodje projekta. Za vas lahko opravimo tudi zgolj lektoriranje, v kolikor je to vaša želja.

Prevajanje in lektoriranje opravijo jezikovno usposobljene osebe

Prevajanje ter lektoriranje sta procesa, ki zahtevata jezikovno usposobljeno osebo. Naši prevajalci in lektorji so strokovnjaki iz jezika, katerega prevajanje ter lektoriranje opravljajo. Zelo pomembno je, da je prevajanje kulturno prilagojeno, zato je storitev delo naravnih govorcev tujega jezika, v ali iz katerega se prevaja.

Končni rezultat je plod vrhunskega sodelovanja

Prevajanje in lektoriranje, kot sodelovanje med strokovnjaki jezikoslovci in naravnimi govorci, je v vseh pogledih brezhibno. Zaradi natančnosti in večplastnosti pregledovanja, ki ga kot tretji zaključi sam vodja projekta, sta tako prevajanje kot tudi lektoriranje za vas slovnično in slogovno izpiljena.

Alkemist | Zaposlimo lektorja - povezava do naše spletne strani: