Prevajalci in tolmači prevajalske agencije Alkemist

Prevajalci prevajalske agencije Alkemist so jezikoslovci ter strokovnjaki na specifičnih področjih. Prevajalci in sodni tolmači prevajalske agencije imajo najmanj 3 leta prevajalskih izkušenj.

Prevajalci - njihova izobrazba in delovne izkušnje

Prevajalci prevajalske agencije Alkemist se nahajajo v 81 državah in skupno štejejo 577 prevajalcev. Prevajalec ali prevajalka je naravni govorec določenega jezika ter ima univerzitetno jezikoslovno izobrazbo. Prevajalec ali prevajalka je vedno tudi strokovnjak na specifičnem področju, npr. sodni prevajalec ali sodni tolmač. Prevajalska agencija Alkemist vključuje prevajalce, ki imajo vsaj 3 leta prevajalskih izkušenj.

Prevajalska agencija Alkemist: prevajanje in prevajalci

Prevajalska agencija Alkemist spoštuje želje naročnikov in dogovorjene roke. Zato sodeluje zgoljs prevajalci, ki svoje delo opravljajo predano, vestno in odgovorno. Agencija za prevajanje setako kot vsak njihov prevajalec in prevajalka zaveda, da prevajanje ne pomeni zgolj prevajanje besed, temveč tudi pomena, ki je kulturno ali poslovno pogojen. Prevajalci prevajalske agencije Alkemist so pri svojem delu natančni, strokovno podkovani in motivirani. Na tak način agencija za prevajanje omogoča kakovost prevodov. Prevajalska orodja, ki se jih poslužuje agencija za prevajanje Alkemist so Trados in Wordfast.

Prevajalci: kako izberemo pravega prevajalca za vaš prevajalski projekt

Prevajalci, tolmači in lektorji so za vaše potrebe in želje izbrani glede na kompetence, ki jih imajo. Prevajalka ali prevajalec je določen s strani vodje projekta. Izbran je lahko en prevajalec ali skupina prevajalcev, odvisno od obsežnosti vašega projekta. Vodje projektov prevajalske agencije so pravtako strokovnjaki iz vsaj enega tujega jezika. Tako je sodelovanje brezhibno.

Prevajalska agencija Alkemist vas ne bo razočarala

Prevajalska agencija Alkemist vas pričakuje vsak delavnik med 8. in 16. uro. Vabimo vas, da si za več informacij ogledate našo spletno stran in ugotovite, kaj vse vam agencija za prevajanje Akemist ponuja. Cene prevajanja ali tolmačenja naše prevajalske agencije so vedno v idealnem razmerju med zahtevnostjo in kakovostjo vašega prevoda. Oglejte si naše reference in mnenja naročnikov - le-te vam zagotavljajo, da je prevajalska agencija Alkemist vrhunska.

Prevajalska agencija Alkemist | Prevajalci naše prevajalske agencije - povezava do naše spletne strani: