Avtoplin center Petrol – vgradnja vrhunskega plinskega sistema

 

Plin center Petrol na petih lokacijah po Sloveniji (Ljubljana, Celje, Novo Mesto, Sežana in Škofja Loka) v okviru svojih storitev izvaja tudi vgradnjo vrhunskega plinskega sistema v vozila. Predelava vozil na plin je v naših delavnicah opravljena hitro, profesionalno in kakovostno, predvsem pa cenovno ugodno. Obenem poskrbimo za homologizacijo sistema, pri čemer krijemo strošek homologacijskega postopka in overitve.
Po zaslugi najnovejše tehnologije vam lahko naš avtoplin center ponudi vgradnjo plinskega sistema tako v vozila na bencinski kot v tista na dizelski pogon. Ker je vgradnja pri slednjih občutno dražja, se večina predelav izvaja na vozilih na bencinski pogon. Investicija v predelavo vozila pa se navadno povrne že po 20.000 prevoženih kilometrih.

 

Predelava na avtoplin varčna in ekološka odločitev

 

Avtoplin centerAvto na plin prinaša številne prednosti, med njimi pa najbolj izstopata varčnost in prijaznost do okolja. Cena plina je namreč v primerjavi s klasičnimi fosilnimi gorivi občutno nižja, zaradi česar je vožnja z avtomobili na plin za polovico cenejša. Z uporabo avtoplina prispevamo tudi k zmanjšanju škodljivih izpustov v ozračje. Tako je predelava avtomobila na avtoplin ne samo varčna, pač pa tudi ekološka odločitev.
Z uporabo avtoplina prispevamo tudi k daljši življenjski dobi motorja vozila. Cilindri motorja se zaradi dobrih lastnosti avtoplina namreč manj obrabljajo, trajnejše je tudi motorno olje. Življenjska doba lambda sonde in katalizatorja pa se kar podvoji.
V primerjavi z avtomobilom, ki za pogonsko gorivo uporablja bencin, je vozilo na plin varnejše. Plinski rezervoar je namreč izdelan iz trdnejšega materiala kakor bencinski, zato lahko ob morebitnih trkih zdrži tudi velike pritiske. Rezervoar ima tudi poseben varnostni ventil, katerega naloga je preprečevanje uhajanja plina.

 

Plin center Petrol – preprosta in hitra vgradnja avtoplina

 

Vgradnja plinskega sistema ne zahteva nobene mehanske predelave motorja, saj dela potekajo ob njem. V avto vgradimo sistem vbrizgavanja plina, uparjalnik, napeljavo in rezervoar, bencinski del pa ostane nedotaknjen. Rezervoar za plin se največkrat namesti v prtljažniku, običajno v prostor za rezervno kolo. Tako v prtljažniku še vedno ostane dovolj prostora.

Odločitev za vozilo na plin je modra odločitev. Zato nikar ne odlašajte in obiščite avtoplin center Petrol Ljubljana. Na 71 bencinskih servisih Petrol po vsej Sloveniji in skupno na kar 165 bencinskih servisih Petrol doma in v tujini boste lahko kupili avtoplin Q Max LPG.

Vabljeni tudi k ogledu naše spletne strani!


Petrol d.d. | Kakovostna in cenovno ugodna predelava avtomobilov – povezave do naše spletne strani:

 

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Dunajska cesta 50
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
(01) 47 14 232
Seznam fraz
plin center, avtoplin center, avtoplin center ljubljana, predelava vozil, predelava vozil na plin
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA