Točkovni varilni aparati

Točkovni varilni aparat uporabljamo pri točkovnem varjenju, ki predstavlja najbolj razširjeno vrsto uporovnega varjenja. Bistvo točkovnega varjenja s točkovnim varilnim aparatom je v tem, da dve bakreni elektrodi stisneta varjenca, zaradi dovolj ustvarjene toplotne energije pa se varjenca zmehčata in spojita. Površine obdelovanca morajo biti pred uporabo točkovnega varilnega aparata čiste, brez oksidne plati. S to vrsto varjenja lahko obdelujemo vse vrste pločevine, jeklo in barvne kovine do debeline 3mm. Dan danes se ta način varjenja povečini uporablja v avtomobilski industriji, kjer se razvija avtomatizirane procese.

Mehanski točkovni varilni aparat

V podjetju Varikon d.o.o. vam ponujamo veliko izbiro ročnih in mehanskih točkovnih varilnih aparatov. Vsi varilni aparati za točkovno varjenje, ki so vam na voljo pri nas, so kakovostni in trpežni. Ker so izdelani iz najboljših materialov je njihova življenjska doba dolga. Zaradi natančne in uporabniku prijazne izdelave točkovnih varilnih aparatov pa je tudi delo z njimi udobno ter enostavno opravljeno, kvaliteta varjenja pa je tako odlična. Poleg prodaje varilnih aparatov smo odlični tudi v servisiranju le-teh in vse ostale opreme. Lahko se oglasite v našem servisu v Horjulu ali pa se naročite in pridemo mi v vaše kraje.

Varikon d.o.o.

Pestra ponudba točkovnih varilnih aparatov

Oglejte si široko ponudbo točkovnih varilnih aparatov Telwin na naši spletni strani in se prepričajte o karakteristikah točkovnega varilnega aparata, ki vas zanima. Prav tako ne spreglejte cene točkovnega varilnega aparata, ki je več kot privlačna. Ponujamo vam ročni in mehanskih točkovni varilni aparat ter elektrode zanj.

Ne spreglejte pa tudi ponudbe ostalih varilnih aparatov in opreme za varjenje ter vse kar potrebujete za zagotovljeno varnost pri tem delu.

Preverite VSE varilnE aparatE MIG/MAG

Obiščite nas

V primeru dodatnih vprašanj smo vam na voljo tako po telefonu kot tudi po e-pošti, kjer vam bomo na vprašanja hitro in natančno odgovorili in vam tako pomagali do lažje odločitve pri nakupu. Veseli pa bomo tudi vašega obiska v naši poslovalnici, kjer si lahko točkovni varilni aparat ogledate v akciji in se tako prepričate o njegovi kvaliteti, ob obisku pa nas lahko povprašate tudi o ceni točkovnega varilnega aparata. 

Kako se uporabljajo TIG varilni aparati?