Kakovosten nakup točkovnega varilnega aparta v podjetju Varikon d.o.o.


Točkovni varilni aparat uporabljamo pri točkovnem varjenju, ki predstavlja najbolj razširjeno vrsto uporovnega varjenja. Bistvo točkovnega varjenja s točkovnim varilnim aparatom je v tem, da dve bakreni elektrodi stisneta varjenca (dve pločevini), zaradi velikega električnega toka pa se ob stisku material segreje in zaradi pritiska elektrod nastane zvar. Površine pločevine morajo biti pred uporabo točkovnega varilnega aparata čiste, brez oksidne plati.V podjetju Varikon d.o.o. vam ponujamo veliko izbiro točkovnih varilnih aparatov. Vsi varilni aparati za točkovno varjenje, ki so vam na voljo pri nas, so kakovostni in trpežni. Ker so izdelani kvalitetno in iz trpežnih materialov, je njihova življenjska doba dolga. Zaradi natančne in uporabniku prijazne izdelave točkovnih varilnih aparatov pa je tudi delo z njimi udobno ter enostavno opravljeno, kvaliteta varjenja pa je tako odlična.

Varikon d.o.o.

Pestro ponudbo točkovnih varilnih aparatov si lahko ogledate na naši spletni strani

Točkovni varilni aparatiOglejte si široko ponudbo točkovnih varilnih aparatov na naši spletni strani in se prepričajte o karakteristikah točkovnega varilnega aparata, ki vas zanima. Prav tako ne spreglejte cene točkovnega varilnega aparata, ki je več kot privlačna. Ponujamo vam tudi ročni točkovni varilni aparat in elektrode za točkovni varilni aparat.


O ceni točkovnega varilnega aparata se lahko prepričate tudi v naši poslovalnici

V primeru dodatnih vprašanj smo vam na voljo tako po telefonu kot tudi po e-pošti, kjer vam bomo na vprašanja hitro in natančno odgovorili in vam tako pomagali do lažje odločitve pri nakupu. Veseli pa bomo tudi vašega obiska v naši poslovalnici, kjer si lahko točkovni varilni aparat ogledate v živo in se tako prepričate o njegovi kvaliteti, ob obisku pa nas lahko povprašate tudi o ceni točkovnega varilnega aparata.

Več o gorilnikih MIG:https://www.varikon.com/kategorija-izdelka/gorilniki/mig/

ZRAČNE PLAZME