Akcijska cena: varilni aparat za varjenje po tig, mig in mag postopku

V podjetju Varikon d. o. o. prodajamo nove in rabljene obnovljene varilne aparate po ugodni ceni. Vaš stari varilni aparat tig, mig/mag ali mma ter ostale varilne aparate lahko pri nas zamenjate za nove, varilne aparate pa vam lahko tudi predelamo oziroma dodelamo po naročilu. Poleg tega pa vam nudimo tudi hiter, zanesljiv, kvaliteten in ugoden servis varilnih aparatov tig ter ostalih varilnih aparatov in rezalnih naprav. Poleg varilnih tig, mig/mag in ostalih aparatov pa boste v naši ponudbi našli cenovno ugodno ponudbo različnih dodajnih materialov (varilne žice itd.), jeklenke, tehnične pline itd. Našo ponudbo si lahko ogledate na naši spletni strani ali pa nas obiščete na sedežu podjetja, kjer vam bomo strokovno svetovali pri izbiri varilnega aparata tig in ostalih varilnih aparatov za varjenje.

Varilni aparati TIG

Varilni aparat za tig varjenje in varjenje po ostalih postopkih: akcija, ki je ne smete zamuditi

Med varilnimi aparati za tig varjenje boste našli varilne aparate, ki jih ločimo na DC in AC/DC varilne izvore. AC/CD varilni izvori so primerni tudi za varjenje aluminija in magnezija, medtem ko z DC varilnim izvorom lahko varimo vse ostale barvne kovine. Spremljajte naše aktualne akcije in si zagotovite kvaliteten varilni aparat tig po akcijski ceni. Akcija je priložnost, da zanesljiv varilni aparat dobite po še bolj ugodni ceni.

Varilni aparat za varjenje po mig, mag, tig in mma postopkih v akciji

Izbirate lahko med različnimi varilnimi aparati, med drugim je izredno priljubljen varilni aparat, ki omogoča varjenje po tig, mig, mag ter mma postopku Telwin Technomig 215 Dual. Ta varilni aparat je idealna rešitev za široko paleto aplikacije, od vzdrževanja do produkcij in tudi za vsa ostala varilska dela. Je izredno prilagodljiv varilni aparat, ki združuje tig, mig, mag in mma aparat v enem, saj omogoča delo z različnimi materiali (nerjaveče jeklo, jeklo, aluminij). Opremljen je s sodobnim LCD prikazovalnikom, ki poenostavlja nastavitve ter pregled varilnih parametrov. Kot že omenjeno, varilni aparat omogoča varjenje tudi po tig postopkih (z lift sistemom) in mma postopkih (elektrode).

MIKROPLAZME

Varikon d.o.o.