Varjenje MIG MAG - varilni aparati za varjenje MIG

Varjenje MIG MAG je postopek varjenja z golo žico v zaščitni atmosferi. Varjenje MIG (Metal Inert Gasse), pomeni, da varjenje poteka z inertnim plinom Ar, okrajšava MAG (Metal active gasse) pa pomeni, da varjenje poteka z aktivnim plinom CO2. V podjetju Varikon smo za vas pripravili pestro ponudbo varilnih aparatov, ki omogočajo varjenje MIG MAG. Ogledate si jih lahko na naši spletni strani, kjer boste našli vse potrebne informacije ali pa nas obiščite, kjer lahko varilne aparate tudi preizkusite. Nudimo vam tudi dodajni material - na voljo je tudi žica za varjenje po MAG / TIG postopku, varilna žica v kolutu proizvajalca EWM, rutilske elektrode za trdo navarjanje delov ter TIG Cr Mo palice.

Več o EWM aparatu za varjenje >>

Potrebujete dodatne informacije? Brez skrbi - s pomočjo kontaktnih podatkov na spletni strani nas lahko kadarkoli kontaktirate, saj vam bomo z veseljem svetovali pred nakupom!

EWM varilni aparatVarjenje MIG MAG

Varjenje MIG MAG

Varjenje MIG MAG bo z našimi varilnimi aparati povsem preprosto. Klasično izvedbo MIG MAG varilnih aparatov odlikuje preprosta uporaba in ugodna cena. Varjenje MIG MAG še nikoli ni bilo tako enostavno - z inovativnim varilnim procesom iz EWM je postalo varjenje še enostavneje in ekonomično. Tako imenovan postopek varjenja forceArc puls omogoča varjenje s pulznim oblokom z minimalno toploto, kar pripomore pri varčevanju z energijo, hkrati pa bo kvaliteta vara na najvišjem nivoju.

Za dodatne informacije o varjenju MIG in ostalih varilnih pripomočkih nam pišite. Ne spreglejte tudi naše ponudbe zaščitne opreme za varjenje, ki bo le-to še olajšala, predvsem pa bo poskrbela za vašo varnost.

Preverite širok asortiman varilinih aparatov

Varjenje MIG MAG bo z nakupom varilnega aparata podjetja Varikon opravljeno hitro in zanesljivo. Na voljo so različni močnostni razredi različnih varilnih aparatov MAG MIG, zato vam svetujemo ogled ponudbe. 

Zagotavljamo vam, da se kar najbolj potrudimo izrčrpno odgovoriti na vaša vprašanja, nudimo pa vam tudi možnost, da vse aparate in materiale preizkusite v naši delavnici in se tako prepričate v kvaliteto, ki vam jo nudimo.