Zagotovite si najboljše rezultate z EWM aparati za varjenje

EWM aparati za varjenje so najbolj tehnološko dovršeni tovrstni aparati. Njihova naravnanost na optimizacijo zagotavlja najbolj učinkovito načrtovanje in izvajanje dela. V podjetju Varikon že od leta 1995 servisiramo, prodajamo in predelujemo varilno in rezalno tehniko ter v zvezi njo pred ali po nakupu strokovno svetujemo. Naše izkušnje in družinska tradicija nam zagotavljajo zaupanje strank, ki se pogosto odločajo za EWM aparate za varjenje. Izvajamo tudi usposabljanja v zvezi z uporabo profesionalnih varilnih aparatov, saj dandanašnja tehnologija zahteva specifična znanja za uspešno delo. V podjetju razumemo, da je le usposobljen kader dober in sposoben, zato se redno izobražujemo tudi sami. Uspešno sodelujemo z največjimi svetovnimi proizvajalci varilnih aparatov, poleg EWM tudi z italijanskim Telwinom. Za vse aparate, ki jih ponujamo, zagotavljamo tudi servis in brezplačna usposabljanja v smislu, da vas naučimo ravnanja z aparati.

Profesionalni varilni aparati EWM

VEČ O SERVISU VARILNIH APARATOV EWM

Profesionalni varilni aparati nove generacije

V modernem industrijskem svetu se načini dela prilagajajo ritmu življenja in tehnološki napredek določa tudi razvoj profesionalnih varilnih aparatov. EWM aparati za varjenje zagotavljajo največjo učinkovitost pri vašem delu ne glede na to, ali delate sami ali pa ste vključeni v kompleksne procese in linije proizvodnje. Primerni so za varjenje različnih materialov, saj se ti profesionalni varilni aparati uporabljajo za nelegirana ter nizko legirana jekla, jekla CrNi in neželezne kovine. Omogočajo vam izbiro med MIG MAG pulzom ali standard varilnim izvorom. EWM aparate za varjenje je možno tudi prilagoditi v kratkem času, če se zahteve spremenijo. Enostavno jim lahko dodate voziček ali hladilno enoto ter s tem zagotovite prožnost vaše proizvodnje. Ta izjemno napredna in odprta znamka  profesionalnih varilnih aparatov pa ponuja tudi razvoj in novosti na trgu, brezplačno vključene v ponudbo: denimo rootArc, forceArc ali coldArc. V prihodnje bo tudi svet varenja vse bolj digitalen in mrežno povezan, na kar se lahko z EWM aparati za varjenje odlično pripravite.

Odlični varilni aparati Telwin

Tudi varilni aparati Telwin se ponašajo z odličnimi lastnostmi vodilnega proizvajalca predvsem za področje avtomobilske industrije. Izdelani po najvišjih svetovnih in evropskih standardih se uporabljajo za različne načine varjenja. V naši ponudbi jih poleg EWM aparatov za varjenje najdete tudi pri aparatih za elektroobločno varjenje z oplaščeno elektrodo MMA (Manual Metal Arc).  Med temi varčnimi inverterskimi varilnimi aparati sta trenutno v akcijski ponudbi Telwin Tecnica 211 in Technolohy 216 HD, primerna za krajše varjenje elektrod do 180A, z enosmernim tokom. Odlikujejo ju lahkost in kompaktnost, stabilen varilni tok ne glede na nihanja omrežne napetosti ter vgrajene zaščite, med katerimi so prenapetostna in podnapetostna zaščita, nadtokovni tok in motorgenerator.

Varilni aparat MIG MAG za varjenje

Pestra ponudba priznanih znamk varilnih aparatov MIG MAG , TIG in varilnih aparatov MMA

Med varilnimi aparati MIG MAG najdete več izvrstnih modelov EWM aparatov za varjenje in aparatov podjetja Telwin. Tudi inverterski varilni aparati MMA imajo več koristnih funkcij, denimo anti-stick, ki preprečuje žarenje zalepljenih elektrod. Gotovo se uporabniki razveselijo tudi možnosti hot start, ki lajša začetek dela in lažji vžig. Veliko aparatov TIG ali MIG/MAG ima v današnjem času tudi funkcijo varjenja z oplaščenimi elektrodami, kar jim zagotavlja dodatno prilagodljivost. Najbolj tehnološko napreden in dovršen sistem za organizacijo procesa varjenja pa je Welding 4.0. Ta sistem, ki deluje v povezavi s sodobnim multiprocesnim aparatom TITAN XQ iz podjetja EWM, predstavlja idealno rešitev za organizacijo proizvodnje v varilnih podjetjih.

Na naši spletni strani najdete pregled celotne ponudbe aparatov in storitev. V podjetju sledimo trendom in jih nadgrajujemo ter postavljamo nove standarde. Z izkušnjami iz preteklih let ter prenosom znanja naših partnerjev, tudi nemškega podjetja EWM, smo si zgradili zadovoljno in zvesto bazo kupcev po Sloveniji. Pridružite se nam in se nam oglasite po telefonu, elektronski pošti ali osebno. Vse modele lahko tudi preizkusite v naši delavnici, kjer vas že z veseljem pričakujemo!