Avtomatska varilna maska pomaga do varnega delovnega postopka

Avtomatska varilna maska je ena od najbolj pomembnih stvari, ki jih mora imeti v delavnici vsak, ki se ukvarja z varjenjemprofesionalnim ali samo za zabavo. Varjenje je eden najbolj nevarnih poklicev, saj zahteva delo z različnimi svetlobnimi viri, kot so ultravijolične in infrardeče luči. Ker lahko te povzročijo resne poškodbe oči,  avtomatska varilna maska zavaruje obraz in očesne predele. Tudi predpisi zahtevajo, da nosite varilci zaščitno opremo, kot so avtomatske varilne maske in rokavice, da ostanete pri delu varni. Lahko izbirate med različnimi modeli, priporočamo pa vrhunske avtomatske varilne čelade za tiste, ki se ukvarjajo z MIG ali TIG varjenjem ter varjenjem z oblokom. V naši ponudbi kakovostnih avtomatskih varilnih mask priznanih proizvajalcev najdete modele, ki imajo notranje oblazinjenje, nastavljive trakove in ergonomsko obliko. Pomagajo umirjati počutje in zmanjšujejo utrujenost ter vam pomagajo do večje uspešnosti in tekočega delovnega procesa.

Avtomatska varilna maska

Oglejte si avtomatske zaščitne maske Optrel

Avtomatska zaščitna maska Optrel v svetu slovi kot najkakovostnejša

Že dolgo sodelujemo s proizvajalcem avtomatskih zaščitnih mask Optrel, ki so znane kot ene najbolj dovršenih te vrste. Poleg tehnične dovršenosti in prepustnosti svetlobe do 31% ima odprtino za oči tudi na strani senc, kar izboljša vaše vidno polje. Zagotavlja zaščito pred infrardečim sevanjem in UV žarki ter je oblikovana tako, da posnema naravno obliko človeške glave. Življenjska doba njene baterije presega manj kakovostne modele, primerna pa je za različne vrste varjenja. Del avtomatske zaščitne maske Optrel je lahko tudi odvodni akumulatorski respirator, ki se ga namesti na izpušni ventil. Ta vam pomaga zmanjšati vročino, vlago in zameglitev na vizirju ter nadzorovati pogoje dela v varilnici. Zaslon se lahko zaklene v temnem ali svetlem stanju, omogoča pa tudi več drugih nastavitev za najvišje udobje in varnost v delavnici. Zaupajte našim strokovnjakom in izberite samo najboljše za svoj denar.

Pri nas na voljo samozatemnitvena varilna maska in varilna maska s filtrom

Glede na to, katero vrsto varjenja opravljate na delovnem mestu ali v domači delavnici, izbirajte med raznolikimi modeli visoke kakovosti, med katerimi sta samozatemnitvena varilna maska in varilna maska s filtrom. Filter za samodejno zatemnitev se odzove izjemno hitro ter se samodejno zatemni, kar ohranja vaše oči varno in omogoča tudi hitrejše in učinkovitejše delo, saj vam ni treba izgubljati časa s prilagoditvami in nastavitvami. Vizir ima odprtine na vsaki strani maske, ki se lahko prilagajajo glede na želeni način zatemnitve. Tako vaš delovni proces ni moten, saj so maske zasnovane tako, da vam kar najbolj olajšajo proces varjenja. Oblikovane so ergonomsko, kar zagotavlja varnost in poveča vaše udobje pri daljši obrabi in uporabi. Z njimi vidite več in vidite jasnejše. Verjetno boste ugotovili, da se lahko udobneje premikate, ko jih nosite, saj stoji fiksno na glavi, brez premikanja.

Samozatemnitvena varilna maska

Preberite več

Maske za varjenje so samo del naše raznolike ponudbe

Maska za varjenje je kot rečeno zgolj del opreme za varjenje in kot specialisti za prodajo in distribucijo varilnih aparatov ter varilne opreme imamo na tem področju že več kot 25 let izkušenj. Zrasli smo iz družinskega podjetja in v naši delavnici omogočamo tudi rokovanje z aparati, o katerih nakupu razmišljate. Razumemo potrebe tega sektorja in veliko hodimo po terenu, kjer nabiramo znanje. Vsi naši aparati izpolnjujejo vse predpisane standarde, izjemno kakovostni pa so tudi ostali izdelki iz naše ponudbe. Med njimi najdete zaščitne rute in očala, rokavice in predpasnike, rokave in jakne. Vsi izdelki so predstavljeni in opisani skupaj s fotografijo na naši spletni strani. Vabimo vas, da se nam oglasite ali nas pokličete, da bomo skupaj našli rešitev za vaše potrebe in vam omogočili kakovosten delovni proces. Nahajamo se v neposredni bližini Ljubljane, naši serviserji pa se gibajo po vseh Sloveniji. Zaupajte strokovnjakom z izkušnjami iz terena in se nam oglasite, z veseljem vas pričakujemo.