Avtomatska varilna maska - visoka kakovost zaščite

Avtomatska varilna maska je postala sinonim za varno delo in najboljšo zaščito. V podjetju Varikon vam nudimo več vrst mask, ki zagotavljajo izjemno kakovost in neverjetno udobje pri nošnji - poklicnemu varilcu nudijo popolno zaščito pri opravljanju njegovega dela. Avtomatske varilne maske so odporne na vročino in UV, hkrati pa so tudi modernega izgleda. Zaščitna varilna maska je nepogrešljiv pripomoček pri varjenju, zato si tudi vi zagotovite svojo!

Avtomatske varilne maske različnih proizvajalcev

Avtomatske varilne maske zagotavljajo ustrezno zaščito pri varjenju in so lahke ter udobne. Avtomatska zaščitna maska Optrel Crystal vas ustrezno zaščiti pred vročino in sevanjem, ki nastajata pri varjenju, istočasno pa poskrbi za neverjetno jasen pogled na delovno površino s kar 31% prepustnostjo svetlobe.

Poskrbeli smo tudi za zaščito vaših dihal, saj vam Optrel e3000 akumulatorsi raspirator nudi zanesljivo zaščito proti dimu, aerosoli ter prahom. Na voljo je v 2 barvnih in akumulatorskih različicah. Kompatibilen je z različnimi maskami, ki jih najdete v naši ponudbi.

Nudimo avtomatske zaščitne maske proizvajalcev Optrel, EWM, Speedglas ter Balder za profesionalno uporabo in Telwin za domačo uporabo. 

Avtomatske zaščitne maske proizvajalca Optrel zadovoljijo zahteve in potrebe najzahtevnejših varilcev.  Z načinom avtopilot omogoča popolnoma avtomatsko prilagajanje nivoja zatemnitve, kar olajša samo varjenje. Preklop med avtomatičnim in ročnim načinom ne bi mogel biti enostavnejši - upravljate ga samo s konico prsta.

Tehnične podatke vseh izdelkov lahko preverite na spletni strani. Za vse dodatne informacije nas kontaktirajte ali se oglasite pri nas, kjer lahko masko tudi preizkusite in se prepričate o njeni kvaliteti.

Avtomatska varilna maskaElektronska zaščitna maska za varjenje

Več informacij

Za več informacij o zaščitnih maskah, varilnih aparatih, dodajnih materialih in ostale opreme za varjenje se obrnite na nas. Pričakujete lahko osebno obravnavo, saj smo prepričani, da si vsak zasluži kar najboljše za svoje delo. Prav tako boste lahko izbrali popolno opremo zase, ker jo boste lahko pri nas preizkusili.