Kvalitetni varilni aparat za varjenje aluminija

Iščete kvalitetni varilni aparat? Varilni aparat, ki bo zagotovo opravil svoje delo, lahko najdete v našem podjetju Ingvar d.o.o.. Pri nas najdete priznane proizvajalce varilnih aparatov EWM in Telwin.  Pri nas boste zagotovo našli primeren varilni aparat za vas. Čaka vas pestra ponudba kvalitetnih varilnih aparatov po ugodnih cenah. Če iščete primeren aparat za varjenje aluminija ali drugih kovin, vam bomo z veseljem svetovali, kateri varilni aparat bi bil najbolj primeren za to, kar varite. V primeru varjenja aluminija je najboljši TIG aparat za varjenje. Sicer pa se za varjenje aluminija poslužujemo z MIG (Metal Inert Gas) in TIG (Tungsten Inert Gas) postopkom. Vsak postopek nudi svoje določene kvalitete pri delu.

Varilni aparat TelwinVarilni aparat TIG Telwin

MIG varilni aparat bo zagotovo bolj primeren za varjenje same strukture, medtem ko bo TIG varilni aprat poskrbel za vse manjše popravke, ki jih z MIG aparatom za varjenje ne moremo izvesti. Za resnično natančno varjenje in vse detajle, uporabite TIG aparat za varjenje. Aparat za varjenje aluminija pa je prvenstveno prav TIG AC/DC. Aparat za varjenje, ki vam bo omogočil kvalitetno opravljeno delo, je vsekakor TIG AC/DC. Za kvaliteten aparat za varjenje aluminija se oglasite pri nas ali nas pokličite in z veseljem vam bomo svetovali pri izbiri primernega aparata za varjenje aluminija.

TIG AC/DC aparat za kvalitetne spoje

Aluminij je zelo pogost material, ki se uporablja v današnji industriji, predvsem zaradi njegovih lastnosti. Vendar je potrebno, da je za varjenje aluminija aparat dovolj dober in zmožen se kosati s to kovino. Aluminj je mehka in kovna kovina, ki se ne magneti. Prepoznan je po svoji značilno svetlo srebrni barvi. Aparat za varjenje aluminija, ki bo kar najbolje varil je vsekakor TIG AC/DC aparat za varjenje. TIG aparat za varjenje bo poskrbel, da se boste varjenja aluminija lotili brez težav. Oglasite se pri nas in svetovali vam bomo vse o aparatih za varjenje aluminija.

Oglejte si tudi varilne aparate MMA

Prodaja in servis varilnih aparatov

V podjetju Varikon vas bomo pričakali s široko ponudbo kvalitetnih varilnih aparatov EWM in Telwin. Specializirani smo za prodajo varilnih aparatov ter drugih naprav in opreme. Oglejte si našo spletno stran, kjer najdete vse potrebne informacije in boste lahko zasledili številne varilne aparate, od TIG aparatov za varjenje in MIG aparatov za varjenje, ter drugih specialnih varilnih strojev, ki jih potrebujete pri vašem delu. Nudimo vam tudi servis varilnih aparatov, zato ste lahko zagotovo prepričani v naše znanje in izkušnje z varilnimi aparati. Če vas zanima kvaliteta naših varilnih aparatov in drugih naprav, jih lahko preizkusite v naši delavnici.