Zaščitna delovna oblačila, varilna oprema in prodaja ter servis varilnih aparatov

Kvalitetna varilna oprema

Zaščitna delovna oblačila so pri različnih panogah in poklicih zelo pomembna, še posebno pa pri varjenju. Varilci so pri svojem delu izpostavljeni velikim nevarnostim, zato je varnost bistvenega pomena. Škodljivi hlapi, staljena kovina, neugodna UV in infrardeča svetloba lahko hitro povzročijo neželene poškodbe, ki jih lahko preprečimo s primernimi zaščitnimi ukrepi.

Najbolj pomembno pri izbiri primernih delovnih oblačil je, da ste pozorni na kakovost visoke ravni. Za zaščitna delovna oblačila za varjenje je ključna izbira blaga, saj mora blago biti ognjevarno in antistatično. Med zaščitna oblačila smo uvrstili varilske jakne, varilske hlače, varilske rokave, varilske predpasnike, kakovostne varilske rokavice in zaščitne varilske odeje. Za varno in udobno delo je prav tako pomembna varilna oprema, ki vključuje zmogljiv in kakovosten varilni aparat in zaščitno masko.


pri varikonu NUDIMO TUDI TIG VARILNE APARATE


Kakovostna varilna oprema in varilni aparati za varjenje po različnih postopkih

V naši ponudbi boste poleg zaščitne opreme našli tudi kakovostne varilne aparate. Dobri varilni aparati pa niso vse, kar vam nudimo. Ponujamo vam namreč tudi servis varilnih aparatov različnih proizvajalcev v garancijskem in izvengarancijskem času. Prodaja varilnih aparatov, kakovosten in hiter servis ter svetovanje pri izbiri - izberite strokovnjake za varilno tehniko, izberite Varikon!.

Kakovosten in hiter servis aparatov za varjenje

Servis aparatov za varjenje je storitev, na katero smo še posebno ponosni. Dolga leta izkušenj in ogromno pridobljenega znanja so zagotovilo, za kakovosten servis vašega varilnega aparata. Smo pooblaščen serviser za varilne aparate, zračne plazme, številne aparate za točkovno varjenje priznanih proizvajalcev. Med njimi so tudi: EWM varilni aparati, ki spadajo med najboljše in najbolj profesionalne varilne aparate na trgu, Kemppi, Fronius, Thermal Dynamics, Telwin, Hypertherm in Iskra.

Zaščitna delovna oblačila za varjenje

Ponujamo pa vam tudi servis varilnih aparatov ostalih proizvajalcev, kot so: Uljnik, Esab, Merkle, Migatronic, Victor Technologies, Elektra Beckum, Lincoln Electric, Cebora, Esseti. Varilne aparate servisiramo tako na sedežu podjetja kakor tudi drugod po Sloveniji. Prav tako pa druge servise po Sloveniji zalagamo s potrošnimi deli in materialom. Če ste na področju varjenja še začetnik, vas lahko tudi naučimo rokovanja z varilnim aparatom. Zaposleni v podjetju smo mnenja, da je le pravilno vzdrževana naprava dobra naprava. Dobri varilni aparati niso samoumevni. Zanje je treba skrbeti in najboljše boste poskrbeli zanje, če jih boste na servis pripeljali k nam.

EWM - ne le kakovostni varilni aparati, vodilni na trgu!

S ponosom lahko rečemo, da imamo v našem prodajnem asortimanu samo najboljše varilne aparate, ki se ponašajo z brezhibnim delovanjem, odličnimi rezultati dela in dolgo življenjsko dobo. Najboljša varilna oprema pa zagotovo zajema visokokakovostne EWM varilne aparate. Gre za vodilno ime v proizvodnji aparatov za varjenje. So izredno iskani in prodajani, saj gre za profesionalne stroje, ki se uporabljajo v različnih industrijah, od avtomobilske industrije pa vse do gradbeništva. Za brezskrbno in dolgo delovanje varilnih aparatov EWM boste poskrbeli s primernim servisom, ki ga hitro in kakovostno opravimo v našem podjetju.


ZA VEČ INFORMACIJ O VARIKON PONUDBI IN STORITVAH OBIŠČITE NAŠO SPLETNO STRAN!


Prodaja varilnih aparatov in varilne opreme

Ukvarjamo se tudi s prodajo različnih varilnih aparatov, ki so namenjeni varjenju po različnih postopkih. V naši ponudbi lahko najdete kakovostne varilne aparate MIG/MAG, TIG varilne aparate, aparate za varjenje po MMA postopku, mikroplazme itd. Poleg tega pa se ukvarjamo tudi s prodajo in predelavo varilne in rezalne tehnike. Poleg varilnega aparata in primernih delovnih oblačil boste potrebovali tudi varilno zaščitno masko, kot je elektronska zaščitna maska švicarskega proizvajalca Optrel. Več informacij o naši ponudbi lahko dobite na spletni strani, kjer vam je na voljo tudi spletni obrazec, preko katerega nam lahko pošljete povpraševanje. Mi pa se bomo potrudili, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času.