Zaščitna delovna oblačila, varilna oprema in prodaja ter servis varilnih aparatov

Zaščitna delovna oblačila so pri različnih panogah in poklicih zelo pomembna, še posebno pa pri varjenju. Varjenje je panoga, kjer so zaščitna delovna oblačila še bolj pomembna, saj so varilci pri svojem delu izpostavljani velikim nevarnostim. Najbolj pomembno pri izbiri primernih delovnih oblačil je, da izberete kakovostna oblačila. Za zaščitna delovna oblačila za varjenje je izredno pomembna izbira blaga, saj mora blago biti ognjevarno in antistatično. Med zaščitna oblačila smo uvrstili varilske jakne, varilske hlače, varilske rokave, varilske predpasnike, kakovostne varilske rokavice, zaščitne varilske odeje itd. Za varno in udobno delo je prav tako pomembna varilna oprema, ki vključuje zmogljiv in kakovosten varilni aparat in zaščitno masko.

NUDIMO TUDI TIG VARILNE APARATE

Kakovostna varilna oprema in varilni aparati za varjenje po različnih postopkih

V naši ponudbi boste poleg zaščitne opreme našli tudi kakovostne varilne aparate. Dobri varilni aparati pa niso vse, kar vam nudimo. Ponujamo vam namreč tudi servis varilnih aparatov različnih proizvajalcev v garancijskem in izvengarancijskem času. Prodaja varilnih aparatov, kakovosten in hiter servis ter svetovanje pri izbiri - izberite strokovnjake za varilno tehniko.

Kakovosten in hiter servis aparatov za varjenje

Prodaja varilnih aparatov ni vse, kar vam ponujamo. Servis aparatov za varjenje je storitev, na katero smo še posebno ponosni. Dolga leta izkušenj in ogromno pridobljenega znanja so zagotovilo, da bomo poskrbeli za kakovosten servis vašega varilnega aparata. Smo pooblaščen serviser za varilne aparate, zračne plazme, aparate za točkovno varjenje itd. priznanih proizvajalcev, in sicer: EWM varilni aparati (ki spadajo med najboljše in najbolj profesionalne varilne aparate na trgu), Kemppi, Fronius, Thermal Dynamics, Telwin, Hypertherm in Iskra. Ponujamo pa vam tudi servis varilnih aparatov ostalih proizvajalcev (Uljnik, Esab, Merkle, Migatronic, Victor Technologies, Elektra Beckum, Lincoln Electric, Cebora, Esseti itd.). Varilne aparate servisiramo tako na sedežu podjetja kakor tudi drugod po Sloveniji. Prav tako pa druge servise po Sloveniji zalagamo s potrošnimi deli in materialom. Če ste na področju varjenja še začetnik, vas lahko tudi naučimo rokovanja z varilnima aparatom. Zaposleni v podjetju smo mnenja, da je le pravilno vzdrževana naprava dobra naprava. Dobri varilni aparati niso samoumevni. Zanje je treba skrbeti in najboljše boste poskrbeli zanje, če jih boste pripeljali na servis k nam.

Kvalitetna varilna oprema Zaščitna delovna oblačila za varjenje

EWM - ne le kakovostni varilni aparati, vodilni na trgu!

S ponosom lahko rečemo, da imamo v našem prodajnem asortimaju samo najboljše varilne aparate, ki se ponašajo z brezhibnim delovanjem, odličnimi rezultati dela in dolgo življenjsko dobo. Najboljša varilna oprema zagotovo zajema visokokakovostne EWM varilne aparate. Gre za vodilno ime v proizvodnji aparatov za varjenje. To niso samo dobri aparati, to so vrhunski varilni aparati, ki potrebujejo primerno vzdrževanje in servisiranje. So izredno iskani in prodajani, saj gre za profesionalne stroje, ki se uporabljajo v različnih industrijah, od avtomobilske industrije pa vse do gradbeništva. Za brezskrbno in dolgo delovanje varilnih aparatov EWM boste poskrbeli s primernim servisom, kakršnega hitro in kakovostno opravimo v našem podjetju.

Prodaja varilnih aparatov in varilne opreme

Ukvarjamo se s prodajo različnih varilnih aparatov, ki so namenjeni varjenju po različnih postopkih. V naši ponudbi lahko najdete kakovostne varilne aparate mig mag, tig varilne aparate, aparate za varjenje po mma postopku, mikroplazme itd. Poleg tega pa se ukvarjamo tudi s prodajo in predelavo varilne in rezalne tehnike. Poleg varilnega aparata in primernih delovnih oblačil boste potrebovali tudi varilno zaščitno masko, kakršna je elektronska zaščitna maska švicarskega proizvajalca Optrel. Več informacij o naši ponudbi lahko dobite na spletni strani, kjer vam je na voljo tudi spletni obrazec, preko katerega nam lahko pošljete povpraševanje. Mi pa se bomo potrudili, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času.