Zaščitna oprema: pomemben del delovnega procesa pri varjenju

V sodobni delavnici je zaščitna oprema ključen del priprave na delo, pa tudi med delom igra izjemno pomembno vlogo, saj nas ščiti in varuje pred nevarnostmi in posledicami dela z varilnimi aparati. Smo podjetje z družinsko tradicijo na področju servisa, prodaje in predelave rezalne in varilne tehnike, ki mu stranke zaupajo že desetletja. Kot vodilni ponudnik aparatov, materialov in zaščitne opreme za varilce, smo eni izmed najbolj prepoznavnih na področju kakovostne zaščitne opreme.

Zaščitna oprema za varilce

Zaščitne rokavice

VEČ O ZAŠČITNIH ROKAVICAH

Zaščitite obraz z avtomatsko zaščitno masko Optrel

Avtomatska zaščitna maska Optrel je v svetu poznana kot ena najbolj kakovostnih. V naši ponudbi najdete tudi druge modele, za profesionalno ali domačo uporabo. Avtomatska zaščitna maska Optrel je izdelek najbolj visoke kakovosti in omogoča natančno in varno delo. Izpolnjuje vse sodobne standarde glede sestave in udobja ter novih tehnologij zaščite pred bleščanjem. Zaznavanje barv je realno, odzivni časi pri zatemnjevanju pa izjemno kratki. Optrel je izdelal poseben model Panoramax, ki ima zelo dolgo energijsko pripravljenost in litijevo baterijo. V naši ponudbi najdete tudi druge modele in delovno zaščitno opremo drugih priznanih proizvajalcev.

Zaščitna maska Optrel

Gotovo ste že slišali za varilne aparate EWM, namenjene profesionalni uporabi, ali varilne aparate Telwin, ki so primerni tudi za polprofesionalno ali domačo uporabo. Na naši spletni strani najdete celoten spekter naše ponudbe aparatov in zaščitne opreme.

Bogata tradicija prodaje varilnih aparatov in delovne zaščitne opreme


Varikon

Smo družinsko podjetje, ki že več kot 30 let prodaja in servisira varilne aparate. Naše stranke nam zaupajo in nas vedno znova pokličejo. V naši ponudbi najdete varilne aparate MMA, TIG, MIG/MAG, mikroplazme, zračne plazme, gorilnike, grelnike, polnilce in še marsikaj. Naša ponudba obsega tudi zaščitno opremo za varilce ter zaščitne maske znanih kakovostnih proizvajalcev. Nudimo vam cenovno sprejemljive in kakovostne potrošne dele za gorilnike raznih znamk (Binzel, EWM, Thermal Dynamics, Kemppi, Trafimet, Fronius, Hypertherm, Cebora Iskra in druge), avtomatske elektronske zaščitne maske Optrel in ostale ter razne prepoznavne modele gorilnikov. Pri nas vam zagotovimo tudi hiter in kakovosten servis rezalnih in varilnih aparatov po ugodnih cenah.

Za preizkus naših izdelkov si nataknite zaščitne rokavice in obiščite našo delavnico!

Varjenje Varikon

Poleg tega, da ponujamo in servisiramo vse vrste varilnih aparatov, pa vam ob nakupu predamo vse informacije, ki jih potrebujete glede ravnanja z varilnimi aparati.  Nismo le prodajalci varilnih naprav in zaščitne opreme, saj smo vse bolj tudi informator in organizator usposabljanj o njihovi uporabi. Ker verjamemo v osebni pristop, se vsaki stranki posvetimo celostno in prilagojeno. Preden vam pripravimo ponudbo, preverimo vaše potrebe in skupaj izberemo aparat, ki jih bo zadovoljil. V naši novi delavnici lahko vsak aparat tudi vnaprej preizkusite in ocenite, ali vam ustreza. Če se odločite za izdelek iz naše ponudbe, pa vam z veseljem pokažemo njegovo uporabo tudi v praksi. Tako lahko iz prve roke izkusite vse prednosti naših izdelkov, kjer lahko uporabite tudi dodatne materiale visoke kakovosti, npr. varilne žlice ali palice za TIG dodajanje. tako pridobite tudi veliko bogastvo iz zakladnice naših izkušenj ter osebnega sogovornika, na katerega se lahko obrnete tudi pozneje. Naša dejavnost je tudi servis, saj vam za naprave, kupljene pri nas, zagotavljamo tudi redno in celostno vzdrževanje. Od naših skromnih začetkov v družinski garaži smo prerasli v sodoben servis. Naš poslovni prostor meri več kot 700m². Veliko pozornosti namenjamo strokovnosti naših serviserjev in čim krajšemu odzivnemu času. Ostajamo vedno v koraku s časom in sledimo najnovejšim trendom in tehnologijam. Vabimo vas, da se nam oglasite in preizkusite našo ponudbo tudi v živo. Na naši spletni strani pa najdete vse informacije o vseh naših modelih.