Agregat za uporabo na najrazličnejših področjih

Agregat za kmetijsko, industrijsko ali domačo rabo naročite pri podjetju Varikon, kjer zagotavljamo raznolike vrste agregatov za vse potrebe. V naši ponudbi boste našli tako enofazne in trifazne agregate kot tudi različne kardanske agregate. Vedno se trudimo, da je za agregat cena čim bolj prijazna ter da stopimo čim bližje vsaki svoji stranki. Če se tudi vi zanimate za nakup, nam pošljite povpraševanje in skupaj bomo našli najbolj optimalno rešitev za vas.

enofazni agregattrofazni agregat

Izberite trifazni agregat na bencin

Stavimo na odlične agregate priznanega italijanskega proizvajalca Genmac, ki nikoli ne razočara. Modeli Combiplus v različnih izvedbah (do moči 12 kW) imajo električen vžig, pa tudi posebno protihrupno zaščito. Takšen trifazni agregat lahko avtonomno deluje tudi do 13 ur. Kapaciteta rezervoarja je 19 litrov, gre pa za močni agregat z napetostjo 400 V. Lahko ga uporabljate tako v domače kot industrijske namene. Vsak agregat (trifazni in drugi) ima natančne merilnike za napetost, gorivo in delovne ure. Rešil vas bo v neprijetni situaciji ali ko potrebujete dodaten vir energije za svojo delavnico. Pišite nam in z veseljem vam bomo svetovali pri izbiri modela, tako da boste dobili trifazni agregat najboljše cene za točno določene potrebe.

Kardanski agregati za različno močne traktorje

V naši ponudbi najdete tudi nov zmogljivi kardanski agregat Land za svoj traktor. Imamo takšne, ki so primerni za traktor z vsaj 32 konjskimi močmi, pa vse do takšnih za traktorje s 165 konjskimi močmi in več. Imajo bodisi manjšo moč za eno fazo, bolj zmogljiva izvedba pa je primerna tudi za trifazne porabnike. Kardanski agregati dosegajo hitrost kardana do 435 obratov na minuto. Z nakupom agregata boste zagotovo v prednosti, saj delo nikoli ne bo ustavljeno, ne glede na ostale razmere. Poiščite za vas primeren kardanski agregat na naši spletni strani.kardanski agregat

Močni enofazni agregat za do 17 ur

Za bencinski agregat je cena zelo ugodna, vzdrževanje preprosto, delovanje tiho, onesnaževanje okolja pa manjše. Pri vsaki hiši prav pride enostaven enofazni agregat na ročni vžig. Naš Valex agregat ima vgrajeno tudi funkcijo AVR za bolj občutljive porabnike. To pomeni, da samodejno regulira napetost. Odlični pa so tudi Genmacovi enofazni agregati, ki so lahko tudi izredno močni in delajo do 17 ur. Ti imajo električni vžig in 19 litrov rezervoarja. Z industrijsko vtičnico zadoščajo za uporabo na različnih delovnih področjih.

Za varilce in druge delavce

V podjetju Varikon smo sicer specializirani za varilno tehniko in opremo, tako da vsem varilcem zagotovimo tudi potreben agregat za izpade elektrike in druge potrebe. Zaupate nam lahko tudi pri nakupu opreme za avtokleparje, gorilnikih, varilnih aparatih, odsesovalnih sistemih, polnilcih, štarterjih in drugi tehnologiji. Svoje delo dobro opravljamo že več kot 30 let, v katerih se je nabralo že ogromno zadovoljnih strank. Z veseljem svojo ponudbo dopolnjujemo in moderniziramo za vse želje različnih strokovnjakov. O varilni tehniki, rezalni tehniki in agregatih vemo zelo veliko, zato vam lahko svetujemo in pomagamo tudi pri servisiranju.

Za trifazni agregat in vse druge produkte nudimo pošteno ceno in garancijo. Ko kupujete pri nas dobite profesionalen stroj, ki ga boste brezskrbno uporabljali. Če ga potrebujete za elektriko v počitniški hišici ali na vikendu, za kmetijska opravila, profesionalna industrijska dela in še za mnoge druge namene - pravi agregat vam bo v veliko pomoč. Da lahko najdete najboljšega zase, smo poskrbeli s široko ponudbo modelov različnih moči in napetosti. Imajo velik volumen za bencin in različne vrste vtičnic. Poiščite primernega in se nam oglasite, da vam pripravimo ponudbo.