Pooblaščen servis varilnih aparatov in rezalnih naprav v okolici Ljubljane


Varikon d. o. o. je družinsko podjetje, ki je na slovenskem trgu prisotno že več kot 20 let. Ukvarjamo se s servisiranjem, prodajo, predelavo varilne in rezalne tehnike. Leta izkušenj in pridobljeno znanje nam omogočajo, da je servis varilnih aparatov opravljen ustrezno in kvalitetno. Prav tako pa vam bomo znali tudi pravilno in strokovno svetovati pred in po nakupu varilnega aparata, rezalnika, gorilnika in ostalih produktov v naši ponudbi. Če iščete primernega serviserja za servis varilnih aparatov, tudi servis CO2 varilnih aparatov, potem nas obiščite v Horjulu, ki se nahaja le nekaj kilometrov iz Ljubljane. S svojo strokovnostjo, ustrežljivostjo in učinkovitostjo smo si pridobili zaupanje mnogih naročnikov v Sloveniji, pa tudi v tujimi. Opravljamo servis varilnih aparatov različnih proizvajalcev, na sedežu podjetja in drugod po Sloveniji. Pridemo tudi v Maribor ali Celje.

Servis varilnih aparatov


Kvaliteten servis varilnih aparatov - od garaže do modernega servisa varilnih aparatov

S servisom varilnih aparatov in rezalnih naprav imamo veliko izkušenj. Poudarek dajemo predvsem na kvalitetno opravljeno delo, ne glede na to, ali gre za servis CO2 varilnega aparata ali katerega drugega varilnega aparata. S servisom varilnih aparatov smo leta nazaj začeli v majhni garaži, strokovno izpopolnjevanje kadra oziroma serviserjev, usposobljenost in marljivost ter kratek odzivni čas pa prepričal marsikaterega naročnika naših storitev in servisa, zato je iz garaže zrasel moderen servis s poslovnim prostorom, ki nam omogoča, da svoje delo opravimo še bolj kvalitetno. V našem podjetju vam ponujamo kvaliteten in hiter servis v garancijskem in izven-garancijskem roku. Servis varilnih aparatov opravljamo na sedežu podjetja v okolici Ljubljane, pridemo pa tudi v Celje, Maribor in ostala mesta v Sloveniji ter poskrbimo za kvalitetno opravljen servis varilnih aparatov. Prav tako pa druge servise po Sloveniji zalagamo z materialom in potrošnimi deli.


Vse za varjenje in rezanje na enem mestu, vključno s servisom varilnih aparatov

Pri nas boste dobili vse, kar potrebujete za varjenje in rezanje na enem mestu. Poleg tega pa vam zagotavljamo kvaliteten servis varilnih aparatov, saj imamo zares veliko izkušenj. Smo namreč servis z najdaljšo tradicijo varilnih aparatov v Sloveniji.

VARJENJE PRIHODNOSTI

Servis Varicon d.o.o.