Stružnice za kovino - kvalitetni stroji po ugodni ceni

Stružnice za kovino in rezkalni stroji spadajo med obdelovalne stroje za kovino, ki jih nudimo v podjetju Robomac. Smo ambiciozno podjetje z večletnimi izkušnjami pri prodaji in upravljanju obdelovalnih strojev za kovino. Sodelujemo s priznanimi ponudniki stružnic za kovino in s kvalitetnimi stroji in produkti skrbimo za zadovoljstvo naših strank. Na področju bivše Jugoslavije že več let sodelujemo s srbskim podjetjem ZBN d.o.o.. Stružnice za kovino so kvalitetni CNC stroji za obdelavo kovin, ki obdelujejo različne vrste kovin in jih spreminjajo v valjaste oblike, kot so npr žlebovi. V kolikor potrebujete obdelovalne stroje za kovino se oglasite v podjetju Robomac in prepričani smo da boste zadovoljni z našimi stroji in orodji za obdelavo kovin.

Stružnice za kovino - kakovostno in natančno struženje

Stružnica za kovino je najbolj pogost obdelovalni stroj za kovino, saj s pomočjo struženja lahko obdelujemo obdelovance valjaste oblike. Stružnica za kovino odstranjuje odvečen material in ustvarja valjasto obliko kovine, kot so različni žlebovi ali valji. S stružnico za kovino lahko obdelujemo različne velikosti materialov, delo pa je opravljeno natančno in kvalitetno. Stroje in orodja za obdelavo kovin v našem podjetju poznamo že dolgo časa, tako da lahko strankam nudimo svetovalno izkušnjo, na podlagi katere si bo izbrala primeren stroj za delo v delavnici ali podjetju. CNC stroji za obdelavo kovin so v našem podjetju na voljo po izjemno ugodni ceni.

CNC stružnica za kovino

CNC stružnica za kovino

Obdelovalni stroji za kovino priznanih znamk v podjetju Robomac

V podjetju Robomac nudimo obdelovalne stroje za kovino različnih znamk, ki so v svetu struženja in rezkanja izjemno priznani. Hwacheon, Takamaz in Fanuc so kvalitetni rezkalni stroji in stružnice za kovino, ki bodo zagotovili izjemen rezultat. Obiščite naše podjetje in si zagotovite svojo stružnico za kovino ali kateri drugi obdelovalni stroj za kovino ter se pridružite našim zadovoljnim uporabnikom. Robomac je pravi naslov za vas.

VEČ O REZKALNIH STROJIH