Kovinsko obdelovalni cnc stroji so računalniško vodeni


Obdelovalni stroji so namenjeni natančni in hitri obdelavi raznih materialov. Kovinsko obdelovalni stroji so zelo robustni saj je material oziroma obdelovanec zelo trden iz zato zahteven za obdelovanje. Cnc obdelovalni stroji imajo veliko orodij s katerimi oblikujejo razne bolj ali manj zahtevne oblike izdelkov, ki so določene z napredno programsko opremo. Cnc obdelovalni stroji za kovino delujejo s pomočjo CAD in CAM programov, ki jim določijo vse potrebne parametre izdelave. Programiranje cnc obdelovalnih strojev za kovino opravlja strokovno usposobljen operater, ki mora biti pri svojem delu natančen in dosleden. Obdelovalni stroji so v današnjem času zelo pogosta oprema v proizvodnih podjetjih, še posebej v orodjarstvu. Le z njihovo pomočjo se lahko proizvedejo zahtevni izdelki, ki so nujno potrebni za nadaljno proizvodnjo ali pa so končni produkt.

Cnc obdelovalni stroji
Cnc stroji za kovino imajo zelo veliko prednosti za proizvodnjo izdelkov


Obdelovalni stroji za kovino so idealna rešitev za optimizacijo proizvodnje. Zmanjšajo stroške proizvodnje zaradi zelo kratkega časa izdelave, posledično se poveča proizvodna kapaciteta podjetja. Ker imajo obdelovalni stroji za kovine več različnih orodij, se poveča tudi asortiman izdelkov, ki jih nudite svoji kupcem. Ker so obdelovalni stroji za kovine avtomatizirani, potrebujete za izdelavo izdelkov manj delovne sile kar pomeni dodatni prihranek pri stroških podjetja. So tudi energetsko varčni zato omogočajo tudi prihranek energije. Zaradi izredne natančnosti izdelave, obdelovalni stroji za kovino izboljšajo kakovost izdelkov kar je zelo velika konkurenčna prednost. Zaradi vseh prednosti obdelovalnih strojev za kovino je tovrstna investicija zelo smotrna saj bo za vaše podjetje to velika pridobitev.


Obdelovalni stroji za kovine RobomacObdelovalni stroji rabijo za brezhibno delovanje zanesljive in redne servise


V našem podjetju vam s strokovnimi nasveti pomagamo pri odločitvi za nakup ustreznega cncstroja. Na podlagi dolgoletnih izkušenj z obdelovalnimi stroji za kovine, vam lahko priporočamo pravo izbiro za proizvodne potrebe vašega podjetja. Zagotavljamo tudi zanesljiv servis obdelovalnih strojev za kovino in neomejeno podporo pri sami uporabi.

Več o cnc stroju:https://www.vsi.si/robomac/cnc-stroj

REZKALNI STROJI

DODATNA OPREMA ZA CNC STROJE