Stružnice za kovino: nakup cnc stružnice (ciklične) za obdelavo kovin je ugoden


Stružnice za kovino so lahko vertikale in horizontalne. Cnc stružnice spadajo med stroje za obdelavo kovin. Stružnice za kovino so najbolj pogost obdelovalni stroj za kovino, s pomočjo katerih lahko obdelujemo obdelovance valjaste oblike. Stružnice za kovino lahko obdelujejo različne velikosti materialov, delo z njimi pa je hitro in enostavno. Ker se v podjetju Robomac zavedno, da je nakup stružnice dobra investicija v prihodnost vaše proizvodnje, vam ponujamo le najbolj kakovostne stružnice za obdelavo kovin, med katerimi je tudi cnc ciklična stružnica. Če torej iščete zanesljivega in ugodnega ponudnika stružnic za kovino, vas vabimo, da si ogledate našo ponudbo stružnic in ostalih obdelovalnih strojev. Ponujamo vam ne le pameten nakup, temveč tudi servis in dodatno opremo za stroje ter rezervne dele.


Stružnice za kovino nakupCnc stružnice in ostala ponudba kakovostnih obdelovalnih strojev


Podjetje Robomac je ambiciozno podjetje, ki ima na področju prodaje, servisa in upravljanja z obdelovalnimi stroji za kovino večletne izkušnje. V sodelovanju s priznanimi ponudniki in proizvajalci stružnic svojim strankam ponujamo celovite rešitve za proizvodnjo. Stružnice za kovino so le del našega prodajnega programa, ki zajema tudi ostale obdelovalne stroje, kot so rezkalni stroji za obdelovanje kovin (vertikalni in horizontalni). Prav tako pa lahko v naši ponudbi najdete kakovostne EDM stroje, in sicer stroje za žično erozijo, potopne EDM stroje in prebijalne stroje. S kakovostnim strojem, kakšne so naše cnc stružnice in cnc ciklične stružnice, bo delo opravljeno na najvišjem nivoju kakovosti. Zaradi svojih izkušenj in pridobljenega znanja lahko svojim strankam ponudimo tudi odlično svetovalno izkušnjo, na podlagi katere bo izbira primerne stružnice za kovino lažja.


Nakup cnc stružnice se pri nas izplača


Stružnice za kovino so kakovostni cnc stroji za obdelavo kovin, ki so primerni za obdelovanje različnih vrst kovin in jih spreminjajo v valjaste oblike. S cnc stružnico lahko izdelujemo različne izdelke, kot so na primer žlebovi. Stružnica za kovino velja za enega najbolj pogostih obdelovalnih strojev, s stružnico pa obdelujemo različne velikosti materialov. Izbira stružnic za kovino je pri nas pestra, v njej lahko poleg vertikalnih in horizontalnih stružnic najdete tudi kakovostne cnc ciklične stružnice. Investicija v stružnico iz naše ponudbe bo smotrna investicija, ki se vam bo povrnila v razumljivem času. Če potrebujete strokovno pomoč pri izbiri stružnice, dovolite, da vam pomagamo pri izbiri in nakupu. Dolgoletne izkušnje nam omogočajo, da strankam zagotovimo pravilno izbiro stroja, vedno in za vsak namen.


Stružnice za obdelavo kovin - horizontalne cnc stružnice


Avtomatski obdelovalni stroji, kakršne so horizontalne stružnice, so primerni za izdelavo izdelkov iz kovine in ostalih materialov, v večinoma okroglih oblikah. Za horizontalno stružnico je značilno, da obdelovanec vrti, rezilno orodje pa ga z gibanjem po eni ali dveh oseh mehansko obdeluje. Stružnica je vodena računalniško, programiranje in vodenje stružnice pa zahteva kar nekaj znanja in izkušenj. Naša ponudba stružnic za kovino obsega horizontalne stružnice proizvajalca Hwacheon. To so odlične cnc stružnice, ki so enostavne za upravljanje, rezultati dela pa so kakovostni. V prodajnem programu so tudi stružnice Takamaz.

CNC stružnice za obdelavo kovin


Vertikalne stružnice za kovino


Vertikalne stružnice so namenjene za obdelavo zelo težkih in velikih obdelovancev. Zaradi lažjega centriranja in vpenjanja ima vertikalna stružnica vertikalno glavno os. Cnc stružnice za kovino se uporabljajo za obdelavo velikih odlitkov turbin, pri izdelavi ladijskih motorjev itd. Kakovostne vertikalne stružnice vam ponujamo tudi v podjetju Robomac, in sicer od proizvajalca Hwacheon. Gre za vodilno ime v industriji obdelovalnih strojev, ki vam ponuja tudi kakovostne rezkalne stroje in cnc stružnice za kovino.


Strokovno svetovanje pri nakupu stružnice


Če potrebujete kakovostno cnc ciklično stružnico ali stružnico za kovino, ne spreglejte naše ponudbe. Prednosti cnc stružnic so mnoge, med drugim gre za zelo prilagodljive stroje, saj lahko program stružnice pripravite vnaprej. Prav tako pa vam napredna tehnologija omogoča prilagajanje obdelovalnega procesa, shranjevanje programov dela, enostavno spremljanje obdelave in optimizacijo rezalnih parametrov. Pri izbiri in nakupu stružnice vam bomo z veseljem svetovali in vam ponudili najboljšo možno rešitev.

VERTIKALNI REZKALNI STROJI

CNC REZKANJE