Stružnice za kovino: nakup CNC stružnice in ciklične stružnice se pri nas izplača!

Stružnice za kovino spadajo med najbolj iskane in pogoste obdelovalne stroje za kovino, s pomočjo katerih lahko obdelujemo obdelovance valjaste oblike. Vas zanima opis postopka dela s CNC stružnico? Stružnice za kovino med postopkom struženja odstranjujejo odvečen material in ustvarjajo valjasto obliko kovine. S stružnico za kovino lahko obdelujemo različno velike materiale, postopek je natančen, delo pa opravljeno kvalitetno. V podjetju Robomac d. o. o. se ukvarjamo s prodajo kakovostnih strojev za obdelovanje različnih materialov, v ponudbi pa boste našli tudi obdelovalne centre (stružnice in rezkalni stroji). CNC stružnice in ostali stroji iz naše ponudbe so visokokakovostni in omogočajo odlične rezultate dela. Vas zanima, zakaj se nakup stružnice za kovino ali ostalih strojev pri nas izplača? Ne le, da vam ponujamo ugodno konkurenčno ceno, nudimo vam tudi strokovno svetovanje pri izbiri primernega stroja glede na naravo vašega dela. Iščete morda kakovostno CNC ciklično stružnico? Če se zanimate za nakup stružnice, nas kontaktirajte ali pa si našo ponudbo oglejte na naši spletni strani.

CNC stružnice: nakup vertikalne in horizontalne stružnice

Naša ponudba obsega kakovostne obdelovalne centre, ki so bolj znani kot »stroji, ki proizvajajo stroje«. Takšni obdelovalni centri so prispevali k razvoju industrije kot bistvenega stroj, ki omogoča proizvodnjo industrijskih izdelkov. Kot stroj, ki proizvaja stroje, obstajajo številne raznolike vrste obdelovalnih centrov v svetu, med katerimi poznamo tudiCNC stružnice in rezkalne stroje. V naši ponudbi CNC stružnic boste našli horizontalne stružnice in vertikalne stružnice. Se zanimate za nakup? Potrebujete več informacij o opisu postopka obdelave? Vas zanima opis CNC stružnice oziroma CNC ciklične stružnice? Več informacij vam lahko posredujemo tudi mi.

Stružnice za kovinoCNC stružnica opis

Horizontalne CNC stružnice

Horizontalne stružnice so avtomatski obdelovalni stroji, ki so primerni za izdelavo izdelkov iz različnih materialov v večinoma okroglih oblikah. Za horizontalno stružnico je značilno, da obdelovanec vrti, rezilno orodje pa ga z gibanjem po eni ali dveh oseh mehansko obdeluje. CNC stružnica je pravzaprav najstarejše obdelovalno orodje za kovino in ostale materiale in je nepogrešljiv stroj v raznih industrijah. Stružnica je vodena je računalniško, programiranje stružnice pa zahteva strokovno usposobljenega delavca in določeno znanje in izkušnje. S CNC horizontalno stružnico lahko obdelujemo različne velikosti materialov, delo pa je opravljeno natančno in kvalitetno. Naša ponudba zajema kakovostne horizontalne stružnice za kovino Hwacheon in Takamaz.

Vertikalne stružnice

Vertikalne stružnice se uporabljajo za obdelava zelo težkih in velikih obdelovancev, ki lahko v premeru merijo tudi do 10 m. Vertikalna stružnica ima zaradi lažjega centriranja in vpenjanja vertikalno glavno os. Na tak način lahko učinkovito izkoristimo težo obdelovancev kot zanesljivo pomoč pri samem vpenjanju. Gre za nepogrešljiv stroj v marsikateri industriji. CNC stružnice za kovinose uporabljajo pri obdelavi velikih odlitkov turbin, izdelavi ladijskih motorjev itd. Kakovostne vertikalne stružnice vam ponujamo tudi v podjetju Robomac d. o. o., in sicer od proizvajalca Hwacheon.

Nakup stružnice za kovino se pri nas izplača

Stružnice za kovino ponujajo veliko prednosti, med drugim gre za izredno prilagodljive stroje, saj je delo programirano in pripravljeno vnaprej. Prav tako CNC stružnica omogoča prilagajanje obdelovalnega procesa, shranjevanje programov dela, enostavno spremljanje obdelave, optimizacijo rezalnih parametrov. Še ena od prednosti stružnice je, da lahko poskrbimo za ustrezno dokumentiranje orodij in nastavitev, obdelavo pa lahko povežemo s kontrolnimi sistemi. V podjetju Robomac d. o. o. vam lahko posredujemo tudi bolj natančen opis stružnic, z nami pa se lahko pred nakupom posvetujete o vse, kar vas zanima. Na področju prodaje stružnic za kovino imamo dolgoletne izkušnje, zato smo prepričani, da vam bomo znali ustrezno svetovati. Če potrebujete kakovostne stroje, kot so CNC ciklične in ostale stružnice, potem je naše podjetje pravi in edini naslov za vas. Več nahttp://www.robomac.si/domov.html