CNC EDM - kvalitetni stroji za obdelavo različnih vrst kovin

V podjetju Robomac se ukvarjamo s prodajo CNC EDM strojev, ki lahko opravljajo funkcije cnc potopne erozije in žične erozije, kjer gre za obdelavo različnih kovin. Poleg prodaje cnc EDM strojev nudimo seveda tudi samo funkcijo potopne erozije, kjer elektroda v obdelovanec erodira svojo obliko. V kolikor potrebujete kvalitetne CNC EDM stroje, smo pravi naslov za vas, saj gre za ambiciozno podjetje, ki ima več let izkušenj pri prodaji in upravljanju cnc EDM strojev, tako da lahko strankam nudimo vrhunsko svetovalno izkušnjo na podlagi katere se odločijo za pravilno izbiro cnc EDM stroja. Kontaktirajte nas za več informacij.

CNC EDM stroji priznanih znamk po ugodnih cenah

V podjetju Robomac imamo naprodaj kvalitetne cnc EDM stroje, med katerimi so najbolj prodajani stroji za potopno erozijo in žično erozijo. Delovanje in opis žične erozije lahko pojasnimo z žico debeline 0.1-0.3m, ki je iz medenine in potopljena v dielektiku erodira trde in toplotno obdelane obdelovance. Žica potuje med vodiloma, med njima pa je obdelovanec. Izbirate lahko med dvema različnima znamkama: Excetek, ki zagotavlja odlične tehnološke rešitve in cnc žične EDM stroje Fanuc, ki so najbolj zastopani stroji na našem tržišču in se uporabljajo v različnih delih proizvodnje. Med stroji za cnc potopno erozijo so izjemno kvalitetni Zimmer&Kreim EDM stroji ter Excetek, ki ponuja velik razpon možnosti.

CNC EDM

CNC stroj

Potopna erozija je postopek obdelave kovine z elektrodo

Poleg opisa delovanja žične erozije se moramo seznaniti tudi s stroji za potopno erozijo. CNC potopna erozija je tehnloogija obdelave kovin, kjer elektroda v obdelanec erodira svojo obliko. Stroj za CNC potopno erozijo spada med cnc EDM stroje, kjer je obdelovanec potopljen v dielektriku, ki je namensko olje, za izdelavo elektrod pa lahko imamo bakrove zlitine ali grafit. Največkrat se stroj za potopno erozijo uporablja za izdelavo elektroprevodnih materialov in kompleksnih gravur in oblik ter visoke trdote.

OGLEJTE SI ŠE NAŠO DODATNO PONUDBO

VEČ O OBDELOVALNIH STROJIH