Stružnice vam prodajo strokovnjaki


Stružnice oz. stružnice za kovino pri nas so vam na voljo po zelo ugodnih cenah. Del naših naporov, da omogočimo odlično storitev, je usmerjen tudi v to, da se trudimo našim naročnikom zagotoviti kar najbolj ugodne cene, ki so na trgu konkurenčne. Varnost in zanesljivost pri nakupu CNC stružnice je za naše stranke stalnica že dolga leta, ker sodelujemo le s tistimi proizvajalci CNC stružnic, ki so v samem vrhu po preizkušenosti, kvaliteti in zanesljivosti. Naši poslovni partnerji skrbijo za kvalitetno zanesljivo in natančno proizvodnjo, vrhunske materiale ter nenehen razvoj in raziskave, ki jim omogočajo, da so ves čas v vrhu proizvodnje stružnic, kot so denimo stružnice za kovino.


Stružnice za kovino skupaj z vrhunsko storitvijo


Ponosni smo, da smo v Sloveniji generalni zastopnik nekaterih najbolj prestižnih podjetij za proizvodnjo stružnic. Tudi mi se trudimo, da s svojo storitvijo, kot sta denimo servis in popravilo stružnice, zagotavljamo prav tako vrhunske storitve kot naši poslovni partnerji, proizvajalci stružnice za kovino, katere zastopamo. CNC stružnice, ki jih ponujamo, so vrhunski proizvod, ki ga trg le težko preseže. Tradicija, na katero prisegamo, je tisto, na kar nismo ponosni samo mi, ampak tudi naši partnerji, ki proizvajajo stružnice. Našim strankam se maksimalno prilagodimo, tako da jim po potrebi izdelujemo tudi aplikacije po meri, ki jih potrebujejo za svojo proizvodnjo, ki jo izvajajo s stružnicami za kovino. Ob vsem tem smo tudi konkurenčni, tako da je nakup stružnice pri nas vsekakor dober posel.

cnc struženje

VEČ O NAŠIH CNC STRUŽNICAH TUKAJ!


Stružnice pri nas se resnično splača kupovati

Stružnice oz. stružnice za kovino, katere kupite pri nas, niso le kvalitetne in cenovno ugodne, pač pa se naše podjetje pri nakupu stružnice s strani kupca maksimalno aktivira in pomaga. Stružnice za kovino v proizvodnji so pogosto zelo specifične in podjetje, ki tovrstne stružnice kupuje, ima običajno posebne želje oziroma potrebe, ki so s tovrstnimi CNC stružnicami povezane. Nakup CNC stružnice je tako velikokrat izziv tako za prodajalca kot tudi kupca. Naša prednost je v tem, da nismo samo klasični zastopnik za stružnice, ampak premoremo tudi veliko uporabniškega znanja, ker ne izvajamo samo prodaje in popravila stružnic, ampak CNC obdelovalne naprave, kot so rezkalni stroji in žična erozija, tudi sami uporabljamo oziroma upravljamo.

cnc stružnica


Stružnice prodajamo z znanjem uporabnika, kar vam lahko koristi


Naše znanje je tako neprecenljivo, saj lahko našim naročnikom pri nakupu CNC stružnice pomagamo bolje kot marsikateri drugi konkurent, ki zgolj opravlja prodajo in popravilo stružnic. Če so vaše zahteve oziroma potrebe glede stružnice za kovino še tako kompleksne vam bomo učinkovito pomagali in omogočili dodano vrednost v procesu vaše izbire oziroma nastavitev naprav. Pozitivno smo presenetili že številne naročnike, ki so bili močno skeptični, kako bi jim mi sploh lahko pomagali glede na to, da njihove proizvodnje ne poznamo toliko kot oni sami. Toda naše poznavanje področja teorije in prakse je tako poglobljeno, da smo zmožni učinkovitega kompleksnega svetovanja.


Stružnice za kovino so z nami v dobrih rokah


Po nakupu CNC stružnic stružnice servisiramo in seveda opravljamo popravilo stružnic. Naši serviserji so izvrstno usposobljeni, saj se usposabljajo pri naših poslovnih partnerjih, ki slovijo po svoji odličnosti. Zavedamo se, da je na področju servisiranja in popravil potrebna visoka reaktivnost, saj je od naprav pogosto odvisna dinamika celotne proizvodnje. Zato morebitne težave rešujemo aktivno in vedno v najkrajšem možnem času. Starost vaše CNC stružnice ni ovira, saj bomo pomagali pri vsakem njenem aspektu uporabe v celotni življenjski dobi vaše naprave. Vsekakor so vam pri nas na voljo rezervni deli, potrošni material in dodatna oprema, saj se vedno trudimo, da stranki ponudimo celovito storitev.