V našem prodajnem programu imamo veliko različnih CNC stružnic

CNC stružnica je avtomatski obdelovalni stroj, ki je primeren za izdelavo izdelkov iz različnih materialov, v večinoma okroglih oblikah. CNC stružnice, ki jih prodajamo v našem podjetju, imajo več funkcij, tudi rezkanje. Zato so to cnc ciklične stružnice, ki omogočajo izdelavo več delov v enem samem ciklu. Cena CNC stružnice je ugodna glede na to, da nadomesti več različnih strojev za obdelovanje kovine. CNC stružnica s svojo hitrostjo obdelave izdelkov, poveča proizvodno kapaciteto in s tem tudi poveča prodajo vašega podjetja. Zaradi njene univerzalnosti se lahko poveča tudi prodajni asortiman izdelkov.

Naši prodajni svetovalci vam bodo pomagali pri izbiri ustrezne CNC stružnice

Prodaja CNC stružnic narašča, saj so nepogrešljiv del opreme v raznih industrijah, še posebej v orodjarski industriji. Poleg prodaje strojev, nudimo tudi podporo pri uporabi in hiter zanesljiv servis. Naši prodajalci vam bodo na podlagi večletnih izkušenj svetovali pri nakupu cnc stružnice, ki je najprimernejša za vaše podjetje. Horizontalne stružnice, ki jih prodajamo so zelo kvalitetne in so univerzalne. Vertikalne cnc stružnice iz naše prodaje so primerne za obdelovance z večjim premerom.

Cnc stružnica prodam

Cnc stružnica cenik

V našem podjetju prodajamo visoko kakovostne obdelovalne stroje

Za CNC stružnico je značilno da se obdelovanec vrti, rezilno orodje pa ga z gibanjem po eni ali dveh oseh mehansko obdeluje. Najboljši opis CNC stružnice je, da je najstarejše obdelovalno orodje za les in kovino, ki je nepogrešljivo v raznih industrijah. Kvalitetne cnc stružnice iz našega prodajnega programa so znamke Hwacheon in Takamaz. Sestavljene so iz postelje oziroma okvirja, vodil, pogonov, vretenjaka, sani, konjička in linete. CNC stružnice so zelo prilagodljive, s programiranjem jih prilagodimo delovnemu procesu, ki ga želimo opraviti. Preden vam prodamo naše CNC stružnice vam obrazložimo vse karakteristike, ki so za vas pomembne. To so: število delovnih in programskih osi, model postelje, način vpenjanja ter orodja, ki jih lahko vpnemo in vrsta krmiljenja.

REZKALNI STROJI

OBDELOVALNI CENTRI