Rezkalni stroji v podjetju Robomac so kvalitetni in imajo dolgo življenjsko dobo

Rezkalni stroji so eni izmed mnogih kvalitetnih strojev, ki jih ima v svoji ponudbi podjetje Robomac. V našem podjetju sodelujemo le z najboljšimi ponudniki Cnc rezkalnih strojev kot sta Hwacheon in Fanuc, ter se na podlagi večletnih izkušenj pri rezkalnih strojih trudimo, da so stranke zadovoljne z našimi cnc rezkalnimi stroji. Tehnologija je v zadnjih desetih letih toliko napredovala, da je rezkanje popolnoma računalniško vodeno, tako da rezkalni stroji opravijo delo hitro, enostavno in brez napak. V kolikor tudi vi za vaše delo v delavnici ali v podjetju potrebujete rezkalni stroj za kovino nas kontaktirajte Nudimo ugodne cene cnc rezkalnih strojev, tako vertikalnih kot horizontalnih in 4-osnih.

Rezkalni stroji - vertikalni in horizontalni

Rezkanje kovin z rezkalnimi stroji je obdelovanje kovin, v večini primerov gre za ravne površine. Za razliko od struženja je pri obdelovanju kovin z rezkalnimi stroji smer podajanja pravokotna na smer rezanja. Ločimo dve vrsti rezkalnih strojev, horizontalne in vertikalne rezkalne stroje za kovino. Med horizontalnimi rezkalnimi stroji lahko v našem podjetju najdete stroje Kafo, katerega podjetje Kao Fong skrbi za razvoj izboljševanja kakovosti in tehnologije in okrepitev razvojne učinkovitosti ali pa rezkalni stroj Hwacheon, ki je vodilno ime v industriji cnc rezkalnih strojev, ki poleg horizontalnih nudi tudi vertikalne rezkalne stroje. Med vertikalnimi rezkalnimi stroji je znan tudi ponudnik Fanuc.

Rezkalni CNC stroj

CNC rezkalni stroj cena

Cnc rezkalni stroji po ugodni ceni

V kolikor potrebujete cnc rezkalne stroje za frezanje ukrivljenih ploskev, rezkanje utorov in zobnikov ali pa za rezkanje cevi iz aluminija in jekla smo pravi naslov za vas. Nudimo kvalitetne cnc rezkalne stroje, tudi 4-osne po izjemno ugodni ceni. Stroje poznamo že dolgo časa in ravno na podlagi izkušenj naših strokovnjakov vam bomo lahko pomagali pri izbiri kvalitetnega rezkalnega stroja. Obiščite nas v naši poslovalnici in se prepričajte o kvaliteti rezkalnih strojev za kovino.